Kaufmann Balázs
Szerzőnk

Kaufmann Balázs

Kaufmann Balázs Kult

Mit keresett a nagyszínpadon Lana Del Rey?

Soha ennyi andalogva smároló párt nem látott a Sziget, mint a pénteki headliner fellépése alatt. Nehezen is tudták kikerülni őket a koncert felétől elszivárgó emberek. Pedig, ha végig figyeltek volna, egy vidéki lány magvas gondolatait hallották volna a klímaváltozásról és az elmúlás kikerülhetetlen bekövetkeztéről. De kit érdekel ez a Sziget fesztiválon?

Kaufmann Balázs Itthon

"Csődbe akarják vinni a várost, és a fő karmester dr. Lázár János"

Hódmezővásárhely polgárai kedden megszállták a városházát: a polgármester Márki-Zay Péter és a Fidesz támogatói töltötték meg a közgyűlés üléstermét. Márki-Zay hívei szerint a fideszes többségű képviselő-testület csődbe akarja vinni a várost, hogy aztán a polgármesterre kenhessék. Megjelent Lázár János is, aki lefixált egy találkozót a polgármesterrel. Videós stábunk végig követte az eseményeket.

Kaufmann Balázs Itthon

Kaufmann Balázs: Így tiltottak ki a Parlamentből

Kollégánk ma nem lehet ott az Országgyűlés alakuló ülésén, mert egy régi kitiltás súlyosbításaként más lapok újságíróival együtt extra büntetést kapott a házelnökségtől. Kaufmann Balázs leírta, hogyan érte ez a megtiszteltetés. Mindenki eldöntheti, tud-e nevetni.

Kaufmann Balázs Itthon

Tiborcztól Orbánig – a NER legnagyobb menekülései

Orbán Viktor veje pánikba esve menekült csütörtökön kollégánk elől, az ijedtségen túl azonban legalább attól nem kell tartania, hogy a NER-bulikon rajta nevetnek majd. Ebben a körben ugyanis az ilyen reakció nem szokatlan. Összeszedtük az elmúlt évek menekülő-válságának ikonikus pillanatait. Szavazzon, ön szerint melyik volt a legütősebb.

Kaufmann Balázs Itthon

"A gyűlölet győzött" – nem gondolták túl a Fidesz-képviselők a vásárhelyi buktát (videó)

A Fidesz választmányi ülése előtt képviselőket kérdeztünk arról, szerintük hibáztak-e valamit Hódmezővásárhelyen. Nagy önmarcangolást nem érzékeltünk, inkább ellenzéki mozgósításról és gyűlöletkampányról hallottunk, de továbbra is vannak, akik ilyen helyzetben is csak irreleváns frázisok pufogtatására alkalmasak.

1 2 3 4