Kaufmann Balázs
Szerzőnk

Kaufmann Balázs

Kaufmann Balázs Autó

"Amikor egy állat rád néz, amikor hálás..." – bevetésen az Állatmentő Ligával (videó)

Az Állatmentő Liga újpesti központjából évek óta elindul a rohamkocsi – akár járőrözni, akár riasztásra, akár csak a Duna menti kunyhókban élőkhöz, segíteni nekik, hogy kutyáik biztonságban legyenek. A hvg.hu videósa ide kísérte el őket, de megnézte az autót is, a felszerelést, és megpróbálta megérteni, mi hajtja azt, aki ezt a munkát vállalja.

Kaufmann Balázs Itthon

Tombol a Soros-pszichózis Pécsen

Az egykori kulturális főváros vezetése nyilatkozatban kérte a pécsieket, hogy ne vegyenek részt “Soros György tervének megvalósításában”. Az értelmezhetetlen városvezetői kiáltvány miatt utcára vonultak a pécsiek.

Kaufmann Balázs Itthon

A kilépett KDNP-s: "Pócs János jó barátom, de nem szavazok rá"

Lukácsi Katalin arról lett híres, hogy korábban a KDNP ifjúsági tagozatában aktívkodott, ám a CEU-tüntetések környékén végleg csalódott a kormánykoalícióban, és már ellenzéki tüntetéseken is lehetett látni. Most új szövetségesével, Gulyás Mártonnal tartottak sajtótájékoztatót. Gulyás Közös Ország Mozgalom nevű szerveződése 10 napja indította azt a kampányt, aminek célja, hogy megtalálják minden választókerületben a legerősebb ellenzéki jelöltet. Nem ők az egyetlenek, akik a taktikai szavazást propagálják, ezért küzd a Viszlát Kétharmad nevű szerveződés is, amelynek legfrissebb tagja Lukácsi Katalin.

Kaufmann Balázs Itthon

Orbán Viktor Pécsett: "Aki megcsinálta a bajt, az csinálja meg a rendet is"

A miniszterelnök ezzel utalt a városban kialakult költségvetési hiányra és egy eddig nem látott városvezetési "módszerre". Csütörtökön ugyanis a baranyai megyeszékhely egyik országgyűlési képviselője, Csizi Péter bejelentette, hogy egy különleges testület "segíti" majd a város polgármesterét. Pécsett azt beszélik, valójában kivette a Fidesz a hatalmat Páva Zsolt kezéből. Arról, hogy mennyi hiánnyal is küzd Pécs városa, 5 milliárdtól 24 milliárdig terjedő állítások hangzanak el, de valódi elszámolást a nyilvánosság egyelőre nem láthat.

1 2 3 4