Pozsgai Rebeka
Szerzőnk

Pozsgai Rebeka

Pozsgai Rebeka Itthon

Titkolja a közhasznú kft., miért fizet havi 750 ezret a luxusvillát bérlő főtitkárnak

Üvegzsebet hirdet a Magyar Alkotóművészeti Közhasznú Nonprofit Kft., mégis hallgat arról, pontosan milyen munkára fizet havi 750 ezer forintot volt vezetőjének. Az Erzsébet-táborok fő szervezője, Hornyák Tibor bevallása szerint ugyanis részben ebből a pénzből állta a balatoni luxusvilla bérlését, amíg rászoruló gyerekek táboroztatását szervezte.

Pozsgai Rebeka Itthon

Migránsozás, balhé és rendőrségi előállítás két gyerekülés miatt

Több ezren osztották meg a Facebookon egy nő történetét akinek színes bőrű férjét és gyermekeit nem engedték felszállni egy távolsági buszra. A tiltás után kisebb hisztéria alakult ki, a család pedig a járat helyett a rendőrségen találta magát. Utánamentünk az ügynek, és a végén egy fontos, de - úgy tűnik - kevésbé ismert szabályozást találtunk.

Pozsgai Rebeka Itthon

Ingyennyaralást hirdetett, ezrek érdeklődtek

Szombaton egy jótét lélek férfi kirakta a Facebookra, hogy elvisz nyaralni egy rászoruló tolnai családot a Balatonhoz - a kezdeményezését ezrek osztották meg, a fél ország megmozdult. Az akció rámutat arra is, hogy óriási tömegeknek elérhetelen luxus egy sima belföldi nyaralás is, jóllehet a kormány megpróbálja a helyzetet sikerként eladni.

1 2