Csúcstechnológia az új Lenovo notebookokban

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

A  KKV szektor számára tervezett három új, fényes fekete...

A  KKV szektor számára tervezett három új, fényes fekete borítású notebook - az SL 300, SL 400 és SL 500 -, igazi csúcstechnológiákkal van felszerelve, köztük a beépített, mobil szélessávú vételre képes antennával vagy az opcionálisan rendelkezésre álló, kiváló multimédiás képességeket felvillantó  Blu-Ray lejátszóval. A beépített hangszóró és a mikrofon, továbbá – bizonyos modellekben – a beépített webkamera segítségével kiváló minőségben bonyolíthatók az interneten a hang- és videoalapú konferenciahívások, a HDMI/VGA-kompatibilitásnak köszönhetően pedig a HD-felbontású videók is megtekinthetők. A notebookok természetesen rendelkeznek WiFi, Ethernet és választható Bluetooth kapcsolódási lehetőségekkel is.

Minden, amire a kisvállalkozásoknak szükségük lehet, ott lapul az SL 300 belsejében

Azoknak a felhasználóknak, akiknek időnként szükségük lenne némi segítségre, például az internet-csatlakozás beállításakor, jelszavaik kezelésekor, az adatmentés vagy a számítógép meghajtó-programjainak frissítése során, jól jöhet a Lenovo Care Tools szoftvercsomag. A benne található programok  – így például az Access Connections (Könnyű hálózati csatlakozás), a Client Security Solutions nevű ügyfélbiztonsági megoldás, a Rescue & Recovery (Adatmentés és -visszaállítás egy gombnyomásra), a Presentation Director és System Update (Rendszer frissítés) – ugyanis segítenek megoldani a mindennapi számítógépezés során felmerülő problémákat, ezzel is egyszerűbbé és gyorsabbá téve a komputer üzemeltetését.
Az SL sorozat mellett hat másik új notebookot is bemutatott a Lenovo: a ThinkPad R400, R500, T400, T500, X200 és W500-as gépeket. Valamennyi új ThinkPad notebook - beleértve az SL-sorozatot is - az Intel legújabb Centrino 2 processzortechnológiáját alkalmazza.
Annak érdekében, hogy a kisvállalkozások a legnagyobb hatékonyságot érhessék el számítógépeikkel, és a szervizszolgáltatások iránti növekvő igényt is kielégítse, a Lenovo széles körű garanciális szolgáltatásokat kínál ügyfeleinek: a 2 vagy 3 éves  garanciakiterjesztésen túl akár 4 éves helyszíni garanciakiterjesztés is választható.
A ThinkPad SL400-at és SL500-at augusztus végétől lehet majd megvásárolni a Lenovo viszonteladóinál, míg a többi most bejelentett notebookot szeptember végétől érdemes keresni a boltok polcain.  

Hozzászólások