szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Ez az ingyenes képszerkesztő 25 olyan filtert kínál, amelyek versenyeznek az Instagram kínálatával. Másik nagy előnye, hogy gyönyörű fotókat fedezhet fel vele, akár lakóhelyéről és környékéről is.

Az ingyenes képszerkesztők hosszú sorából nehéz kitűnni, de az EyeEm alkalmazásnak sikerül, ennek pedig két oka van. Az Androidra és iPhone-ra is ingyenes szolgáltatás egyrészt 25 olyan filtert kínál, amelyek hasonlóan minőségiek, mint amelyeket sokak kedvence, az Instagram kínál, de valamennyire mások. Látványos filterekről van szó több témában, ez győzött meg több mint 5 millió androidost és a Google Play szerkesztői sem véletlen ajánják,

©

A másik nagy előnye, hogy a főoldalán azonnal mutatja a lakóhelyünkön és környékén az appal készített és szerkesztett fotókat, amely városlakóknak sok találatot jelent. Nem csak a környék szép képeit nézhetjük át, ugyanis regisztrálás után kiválaszthatunk olyan témákat, amelyek érdekelnek minket (pl.: ételek, utazás, dizájn, stb.), majd az ide tartozó legjobb alkotásokból is láthatunk válogatást a világ minden tájáról. Ezeket a válogatásokat nem csak az alkalmazással, hanem az EyeEm honlapján is átnézhetjük.

A szokásos képszerkesztői funkcióit egyszerű kezelni, mindent egy tizes skálán lehet irányítani, de aki a szerkesztési lehetőségek miatt keres hasonló ingyenes alkalmazást, annak inkább a nálunk is bemutatott Autodesk Pixlr-t ajánljuk.

Ha ez érdekes volt, hasonlókért lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Mától letölthető a kormány ingyenes otthoni szoftvercsomagja, de ne örüljön előre

Mától letölthető a kormány ingyenes otthoni szoftvercsomagja, de ne örüljön előre

Nekiálltak kitakarítani egy szerbiai tavat, még koporsót is találtak

Nekiálltak kitakarítani egy szerbiai tavat, még koporsót is találtak

Kováts Adél: A nemzeti kultúra egy rendkívüli része elveszik – Búcsú az Ódrytól

Kováts Adél: A nemzeti kultúra egy rendkívüli része elveszik – Búcsú az Ódrytól