Egy 3x3-as kollázsban mentené el az év legjobb emlékeit? Az Instagramon gyorsan megteheti

Egy 3x3-as kollázsban mentené el az év legjobb emlékeit? Az Instagramon gyorsan megteheti

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu

Mutatunk egy telefonos alkalmazást, amellyel 2017 legtöbb lájkot szerző instagramos fotóiból összeállíthat és megoszthat egy kollázsképet.

Az év vége felé sokan összegzik az esztendőt, így tett például az Instagram is a saját statisztikái alapján, de ön is csinálhat hasonlót a saját profiljával – vagy akár ismerőse posztjaiból is, ha meg akarja lepni –, ehhez csak le kell tölteni iPhone-ra vagy androidos készülékre a Top Nine appot. Az ingyenes szolgáltatás az év 9 legtöbb lájkot szerző instagramos fotójából készít egy kollázsképet, és egy kis számszerű összegzést.

Ehhez csak belépés után meg kell adni egy profilnevet – csak akkor kell jelszó, ha egy privát profilról van szó –, majd a “Find My Top Nine” feliratra kattintani, és az adott profil évét pár másodperc múlva összegzi is az app – az alábbi példán a hvg.hu Instagram-oldalát használva.

©

A 9 legtöbb lájkot szerző fotóból összeálló kollázs alatt három adat látható: a profilon mennyi kép jelent meg 2017-ben, mennyi lájkot kaptak összesen a megosztott felvételek, és posztonként átlagban mennyi lájk jött.

Az összegzés alatt a “Save to Camera Roll” feliratra kattintva mentheti el a kollázst, majd bárhol megoszthatja.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.