Ha ezt tényleg megcsinálja a Samsung, sok mobilfotós vágyik majd a telefonjára

Ha ezt tényleg megcsinálja a Samsung, sok mobilfotós vágyik majd a telefonjára

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A jelek szerint megirigyelte az idei Pixel-telefonok fotós újítását a Samsung. Annyira, hogy a februárban érkező Galaxy S10-et is hasonló funkcióval szerelik fel.

A Google által kiadott Pixel 3 egyik hangzatos újdonságát nem valamilyen hardver, hanem a Night Sight nevű funkció jelentette. Ennek lényege, hogy a telefon még (nagyon) rossz viszonyok között is szinte tökéletes éjszakai fotókat tud készíteni.

Az XDA Developers egyik új információja szerint a Samsung annyira megirigyelte a technológiát, hogy jövőre érkező csúcsmobiljukba, a Galaxy S10-be szinte biztosan beépíti a gyártó. Az újdonság ugyanazon elv mentén működik majd, mint ahogy a Pixel 3-ban is, neve azonban más lesz, Bright Nightnak fogják hívni. A portál cikkében a Note9-hez kiadott egyik új Android-verzióban talált kódra hivatkozik, ami azt sejteti, hogy a funkciót idővel a jelenlegi legújabb Samsung telefonok, így a Note9 és az S9 is megkapják majd. (A bejelentésre várhatóan a jövő februári barcelonai mobil világkongresszuson kerül sor, előbb nem valószínű.)

Bár a Galaxy S10 bemutatása még odébb van, néhány hete folyamatosan új információk szivárognak ki róla: a hírek szerint a mobil 5G-képes lesz és 6 kamerát kap, szupergyors tárhellyel rendelkezik majd, ráadásul négyféle változatban dobják piacra. Valaki állítólag már használja, egy érdekes fotó legalábbis erről árulkodik.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Hozzászólások