A tojás, ami lenyomta Kylie Jenner Instagramját, és jót tesz nekünk

A tojás, ami lenyomta Kylie Jenner Instagramját, és jót tesz nekünk

Utolsó frissítés:

Tetszett a cikk?

Január óta egy különös tojás tartja lázban az internetet – jelenleg ez az Instagram legtöbbször lájkolt fotója. Egyébként egy olyan kampány része, ami arra figyelmeztet, hogy törődjünk a mentális egészségünkkel.

A Eugene névre hallgató tojás annyi figyelmet kapott a közösségi hálón, hogy a nyomás hatására megrepedt, majd összetört. A kis videón látható tojás arra kér, hogy ha hasonló nyomást tapasztalunk, beszéljünk valakivel.

Mostanra több mint 52 millióan lájkolták az eredeti fotót, ami januárban indult világhódító útjára az Instagramon. Azóta hat kép jelent meg a tojásról, a sérülés különböző stációiban, mindet a @world_record_egg posztolta. A legutóbbi kép tulajdonképpen egy kis videó, a következő szöveg kíséretében:

Hú, mennyivel jobb most. Ha te is érzed a nyomást, keresd fel a talkingegg.info oldalra, és tudj meg többet. Bővítsük együtt a listát!

A link egy olyan oldalra vezet, amin különböző országok mentális egészségügyi szolgáltatóit sorolták fel, és a cél, hogy fokozatosan bővítsék a listát – számolt be róla a BBC. Magyarország egyelőre nem szerepel rajta.

Az első tojáshoz posztolt üzenet arra szólította fel az Instagram népét, hogy döntsék meg az aktuális Insta-világcsúcsot – amit Kylie Jenner tart 18 millió lájkkal. És Eugene mindössze kilenc nap alatt több like-ot gyűjtött, mint a reality sztár fotója, amin újszülött babája, Stormi kezét fogja.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

stormi webster ��������

Kylie (@kyliejenner) által megosztott bejegyzés,

Kylie Jenner sem habozott a válasszal, és posztolt egy videót, amin rátör egy tojást a forró járdára. A tojásos kampány egyébként Chris Godfrey reklámszakember ötlete, aki szerint:

Egy tojásnak nincs neme, faja vagy vallása. Egy tojás az csak egy tojás, univerzális.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Hozzászólások