Ha használja a Spotifyt, próbálja ki ezt a szolgáltatást

Ha használja a Spotifyt, próbálja ki ezt a szolgáltatást

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu

Az alábbi weboldal segítségével pillanatok alatt tetszőleges sorrendbe állíthatjuk Spotify lejátszási listánk számait.

A Spotify Editor weboldal szolgáltatásával egyszerűen megtehetjük meg azt, ami egyébként megoldható az okostelefonokon és számítógépeken is (csak kissé macerásabban): tetszőleges sorrendbe állíthatjuk Spotify lejátszási listánk számait.

Az oldalra fellépve a Let’s go gombra kattintva indulhatunk el. Mindenekelőtt meg kell adnunk Spotify-fiókunk ellenőrző adatait, és már használhatjuk is a szolgáltatást. Látjuk valamennyi lejátszási listánkat, és ezekből tudunk választani. A listán valamennyi mentett szám szerepel, és még azt is megtudhatjuk, mennyi ideje választottuk ki az egyes dalokat. Még azt is láthatjuk, mennyi időbe telne, ha valamennyi számot meghallgatnánk a listáról.

©

A dalok sorrendjén igen egyszerűen változtathatunk. Válasszuk ki azt a dalt, amit az első (vagy második, vagy harmadik stb.) helyre szeretnénk, majd kattintsunk a jobb alsó sarokban lévő rendezési ikonra. Ezután megadhatjuk a választott zene új pozícióját. Az Apply gombra kattintva véglegesíthetjük a döntésünket.

©

Minthogy az app szinkronizálva van számítógépünk és okostelefonunk között, amikor a legközelebb a mobilunkon indítjuk el a Spotifyt, a számok már abban a sorrendben következnek a lejátszási listában, amit a komputeren korábban beállítottunk.

Ha máskor is tudni szeretne spotifyos tippekről, lájkolja a HVG Tech rovatának tudományos eredményeket is bemutató Facebook-oldalát.

Hozzászólások