Már videón is látni az Asus játékosoknak szánt csúcsmobilját, a ROG Phone 4-et

Már videón is látni az Asus játékosoknak szánt csúcsmobilját, a ROG Phone 4-et

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A jelek szerint az Asus egy plusz kijelzőt tett a legújabb ROG Phone hátlapjára, amin keresztül értesítéseket tud megjeleníteni a készülék.

Alig egy napja látott napvilágot az a kiszivárgott fotó, amin állítólag az Asus új, játékosoknak szánt csúcsmobilja, az idei évben érkező ROG Phone 4 látszódik. Vagy a ROG Phone 5, attól függ, miként nevezik el: a 4-es szám Kínában kiejtve a halál szó kiejtésére hasonlít, és ezt babonából nem szívesen használják, még az elnevezésekben sem.

Most egy újabb kiszivárgott felvétel került fel a kínai közösségi oldalra, a Weibóra, ezúttal azonban nem fotóról, hanem egy videóról van szó.

Ahogy az a felvételen is látszik, a telefon hátoldalára egy másodlagos kijelző került, amin különféle értesítések jelenhetnek meg: a játékkal kapcsolatos információk, vagy akár az, hogy a készülék tulajdonosának bejövő hívása van.

A néhány másodpercre megvillanó kijelző arról árulkodik, hogy az idei évben is lesz némi keret az előlapon, bár ez kisebbnek tűnik, mint a ROG Phone 3-on.

©

A pletykák szerint a képernyő képfrissítési rátája 144 Hz lesz, a belsejében a Snapdragon 888-as processzor dolgozik majd, a 6000 mAh akkumulátort pedig egy 65 W-os gyorstöltő tudja majd telepumpálni.

Hogy mikor mutathatják be, egyelőre nem tudni, ahogy azt sem, mennyibe kerül majd a készülék.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Hozzászólások