hvg.hu Tech

A hét legnépszerűbb játékai

A hozzánk legközelebb álló britek összesített játékeladási toplistáján ezen a héten nem volt trónfosztás. A legérdekesebb jelenség a Last of Us-hoz kötődik: a korábban hat héten át első játék a múlt heti második hely után egy nagyot csúszott lefele.

hvg.hu Tech

Készül az új Mortal Kombat

A hivatalosan is készülőben lévő Mortal Kombat film producere "véletlenül" elszólta magát, és úgy tűnik, a film mellé új játék is készül.

hvg.hu Tech

Kínában is lesz Call of Duty

A kínai megjelenéshez a Call of Duty teljes történetét át kell írni, a játék célja ott nem lehet az oroszok legyőzése.

hvg.hu Tech

A hét legnépszerűbb játékai

Egy hétig tartott a Nintendo második helyen nyitott Pikmin 3-jának sikere, a Wii U egyik legjobban debütáló játéka már a legsikeresebb 10-ből is kicsúszott. Íme a legfrissebb európai játékeladási toplista.

hvg.hu Tech

Mobilokra is jön a Thor: Sötét világ

Felülnézetes akciójátékként helyezi mobilokra a Thor: Sötét világ című filmet a Gameloft. Az iOS-re és Androidra fejlesztett játékra ősszel számíthatunk, a trailer viszont már most elérhető.

hvg.hu Tech

Ingyen játékok PlayStationre

A Sony közzétette, hogy ebben a hónapban melyik játékokat kapják meg ingyen azok, akik rendelkeznek PlayStation Plus előfizetéssel.

hvg.hu Tech

Új videón az Asphalt 8: Airborne

"Nagyon hamar" érkezik a Gameloft által szerda délután közzétett új trailer tanúsága szerint az egyik legnépszerűbb mobilos autós játék, az Asphalt következő része. Amíg megérkezik a játék, addig mutatjuk az új trailert.

hvg.hu Tech

Egyetlen játék emelte égbe a Nintendót

Két éve nem látott magasságokba emelkedett a Nintendo-részvények árdolyama az Animal Crossing: New Leaf című játék sikerének köszönhetően.

hvg.hu Tech

A hét legnépszerűbb játékai

Hat hét után letaszították a legfontosabb európai játékeladási lista éléről a Last of Us-t, mégpedig az xboxos Minecraft. Ami ennél is érdekesebb, az a második helyen nyitó Pikmin 3, ami a Nintendo Wii U-jának első olyan címe, ami ekkora sikerrel nyit a briteknél. A lista előtt egy videóban mutatjuk, miről is van szó.

hvg.hu Tech

Nézze élőben a világ legnagyobb virtuális űrcsatáját

A várakozások szerint 3-4 ezer játékos csak össze egyszerre egy virtuális űrcsatában. Az EVE Online egy MMORPG, azaz interneten játszható többjátékos szerepjáték, saját politikával, gazdasággal és háborúkkal. A 2003-ban megjelent, azóta is folyamatosan fejlesztett játéknak már több mint 500 ezer felhasználója van. Közülük több ezren lépnek perceken belül harcba, indul a játék történetének legnagyobb csatája, ami egyúttal a világ eddigi egyik legnagyobb virtuális űrharca lesz.

1
48 49 50 51 52
58

A címlapról ajánljuk