Nagy Balázs András Tech

A konzol él, és játszani akar

Sony, Microsoft, Nintendo: a játékkonzolok piacának nagyágyúi, illetve 2001 óta – amikor a Sega kiszállt a piacról – gyakorlatilag egyeduralkodói. A hetedik generációs, teljesítmény szempontjából enyhén megkopott konzolok közt a verseny mára már stagnálássá csillapodott, de az idei évben érkeznek az új játékgépek, amelyek egyre kevésbé csak játékra alkalmasak.

hvg.hu Tech

Videó a Marson túlélős játékból

Nehéz, de azért próbáljuk meg elképzelni: egyedül vagyunk a Marson, azt sem tudjuk, hogy kerültünk oda, mi történt, az oxigén fogyóban van. Ebből a vert helyzetből indul a Lacuna Passage című játék.

hvg.hu Tech

Videó: érkezik a LEGO Marvel Super Heroes

Egy egyperces trailert mutatott a Marvel az idén ősszel megjelenő LEGO Marvel Super Heroes-ból. A játék az összes jelenlegi és következő generációs kézi és asztali konzolon, valamint pc-n is elérhető lesz.

hvg.hu Tech

A hét legnépszerűbb játékai

Sok meglepetést nem hoz a legfrissebb brit játékeladási toplista. A legfontosabb európai mezőny élén továbbra is a Last of Us áll.

hvg.hu Tech

Mobilra is jön a Transport Tycoon

A tycoon jellegű, menedzselős játékok egyik legnépszerűbb változata a Transport Tycoon volt. Az 1994-ben megjelent logisztikát játékká formáló eredeti program készítője, Chris Sawyer maga is részt vesz a játék új verziójának munkálataiban. Az app a tervek szerint még idén megjelenik iOS-re és Androidra is, elsőként egy maximum hangulatba hozó rövid videót tettek közzé róla.

hvg.hu Tech

A hét legnépszerűbb játékai

Egyhuzamban ötödjére vezeti a hozzánk legközelebb álló Egyesül Királyság játékeladási toplistáját a Last of Us. A Nintendo Animal Crossing című játéka feljött a második helyre, a harmadikon pedig a szintén a kiadóhoz tartozó új mariós játék nyitott. Ez utóbbihoz mutatjuk a trailert is.

hvg.hu Tech

Kép: nagy Angry Birds-bejelentés lesz ma

Mindössze egyetlen képet tett közzé az Angry Birds játékszériát fejlesztő Rovio a ma esedékes nagy bejelentésének beharangozásaként. Az egyértelmű a kép alapján, hogy az Angry Birds Star Wars kiadásának témájában érkezik valami, és ha jól spekulálunk, akkor ez a Csillagok háborúja (második trilógiaként kiadott) első trilógiája, illetve annak mérges madaras játéka lesz majd.

hvg.hu Tech

A legjobb ingyenes horrorjátékok

Az idei év a horror éve lesz, ennek apropóján gyűjtötte össze a Gamekapocs a független fejlesztők ingyen elérhető játékait.

hvg.hu Tech

Itt az új Rambo videójáték bemutatója

Az első három Rambo film alapján készül a Rambo: The Video Game című játék. A szoftver valamikor az év végén jelenik majd meg pc mellett PlayStationre és Xboxra. Ennél többet jelenleg nem lehet tudni róla, de íme másfél percnyi ízelítő a játékmenetből.

hvg.hu Tech

Újraéled az Amiga

A retro játékokkal foglalkozó Amiga Gamest és a cég 300 játékának jogát megvette egy Los Angeles-i kiadóvállalat - írja a GameStar.

1
49 50 51 52 53
58

A címlapról ajánljuk