hvg.hu Tech

A játék, amit tiltani fognak a munkahelyén

Semmilyen szoftvert, de még egy böngészőhöz tartozó bővítményt sem kell telepíteni a Google új, többjátékos módban is játszható játékához, ami így a céges informatikusok réme, egyúttal a telepítési jogosultság nélkül sok korlát közé szorított felhasználók kedvence lehet.

hvg.hu Tech

Elkaszálhatja az új Xbox-ot az USA

A legújabb hírek szerint nem csak játékosok, hanem már politikusok is ellenzik az Xbox One-hoz kapcsolódó új Kinectet. A héten két egyesült államokbeli képviselő lépett fel az új konzol megfigyelési funkciói ellen – írja a GameStar.

hvg.hu Tech

Valahol egy teljes évet csúszik az Xbox One

Korábbi pletykák szerint a PlayStation 4-nek az ázsiai (konkrétan japán) felhasználók örülhetnek majd először, egy friss értesülés alapján az Xbox One-nak pedig utoljára.

hvg.hu Tech

Videó: Halo 5 trailer Xbox One-ra

Az E3 játékszakmai expón a 343 Studios bejelentette a nagysikerű Halo sorozat következő, a novemberi Xbox One-on, de csak jövőre debütáló részét. 110 másodpercny bemelegítés következik.

hvg.hu Tech

Videón az Asphalt 8: Airborne

A gravitációnak üzen hadat a mobilokon legnépszerűbb autós játék új része. A nyári megjelenéssel tervezett Asphalt 8: Airborne című műről ennél sokkal többet egyelőre nem lehet tudni, talán csak azt érdemes megemlíteni, hogy a grafikán kívül már biztosan fejlődnek a multiplayeres lehetőségek is.

hvg.hu Tech

Ennyibe kerülnek a konzolok, 1995–2013

A Sony PlayStation 4 és a Microsoft Xbox One árbejelentése kapcsán felidézzük az utóbbi 18 évben megjelent gépek nyitóárát, illetve azt is, hogy ez az érték ma hány dollárnak felelne meg.

hvg.hu Tech

Fókuszban a játékok a jövő évi CES-en

A jövő január 7-én kezdődő CES szórakoztatóelektronikai kiállítás egyik kiemelt témája lesz a gaming, több nagy cég is bejelentéssel készül.

hvg.hu Tech

Itt a megújított Xbox 360

A következő generációs Xbox One bejelentése után aktuális gépe átszabott változatát is bejelentette a Microsoft.

hvg.hu Tech

Két ingyen játék jár havonta Xbox-on

A Microsoft hétfőn bejelentett Xbox Live Gold-előfizetőknek szóló újdonsága a PlayStation (Plus)-felhasználók átcsábításáról szól, de persze az is jól járhat vele, akinek soha semmi köze nem volt a PS-hez. Az első két ingyenes cím már meg is van.

hvg.hu Tech

Itt a Tetris kitalálójának új játéka

Alekszej Pazsitnov nevével kevesen találkozhattak, az általa kitalált Tetrist viszont nagyjából mindenki ismeri. Új játékát kifejezetten a mobilos felületet szem előtt tartva tervezte.

hvg.hu Tech

7 jó játék potom pénzért

A Humble Bundle új akciójában hét, összesen 90 dollárba kerülő játék tölthető le annyiért, amennyit fizetni szeretnénk értük.

hvg.hu Tech

Érdekes játék a Google Street View-n

A GeoGuessr egy öt körből álló játék, melyben a Google Street View képei alapján kell kitalálnunk, hogy éppen hol járunk. A feladat sokszor nehezebb, mint elsőre tűnik.

hvg.hu Tech

Ingyenes az Angry Birds Space

Történetében először most először tölthető le ingyen iPhone-ra és iPadre az Angry Birds széria űrben játszódó része.

hvg.hu Tech

Tetris-ezzen mobilján ingyen

Androidos készülékekre, iPhone-ra és iPadre is ingyenesen tölthető le az eredeti játék hangulatát megőrző, de a modern korhoz gyorsított Tetris Blitz.

1
51 52 53 54 55
58

A címlapról ajánljuk