szerző:
nyüzsi
Tetszett a cikk?

A Nemzeti Választási Iroda bármire képes. Kukacoskodásra és egyéb féregségekre is.

Nyilván mindenki emlékszik a szemforgató ájtatossággal előadott dumára, miszerint a határon túli magyarokat azért illeti meg a szavazójog, mert nem lehetnek első- és másodrendű állampolgárok. Hogy, hogy nem, mára mégis lettek, és éppen a határon túliak. Mármint azok, akik több határon is túl élnek és dolgoznak.

A Nemzeti Választási Iroda, ahogy az Index cikkéből kiderül, az összes lehetséges aljasságot elköveti, hogy megnehezítse az Egyesült Államokban élő magyarok szavazását. Ez már csak a ráadás ahhoz képest, hogy míg az erdélyi vagy felvidéki kettős állampolgárok a törvény szerint szavazhatnak levélben is, a Németországban, Angliában vagy Amerikában élők akkor is csak személyesen tehetik ezt meg, ha egyetlen állampolgárságuk a magyar.

Ehhez jön aztán a régről ismerős hivatali packázás. Anyja neve két példányban, szabványbetűvel, sajnos elvesztettük, fellebbezni tegnapig lehetett, de ha esetleg megtette, akkor mégsem lehet. E-mailben is lehet, csak nem adjuk meg a címet. Ha pedig minden kötél szakad, akkor meg lehet szegni az eleve megpatkolt törvényt is. Végül is ha eredményes a trükközés, akkor úgysem lesz, aki számon kérje.

Az indoklások átlátszóan hamisak, de nincs is rájuk szükség, a hülye is tudja, honnan fúj a szél. Aki innen Nyugatra költözött, arról feltételezhető, hogy nem elégedett Magyarország kormányával. Fennáll a veszély, hogy ennek megfelelően szavazna – ha hagynák. Jobb lesz tehát ezt megakadályozni.

Ha csak százezer gyanús elemet sikerül kizárni ezzel a módszerrel, az sem mellékes. De a választási iroda viselkedése – amelyet az Index kukacoskodásnak nevez, de bőven jó lesz féregségnek is – nem csak ezért aggályos. Hanem mert ugyanez a pofátlan banda rendezi a választást Magyarországon is. Annyit már most bebizonyítottak, hogy bármi kitelik tőlük.

 

Kövesse a Nyüzsi oldalát a Facebookon!

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Karácsony: Saját embereit sem kíméli a kormány, hogy lakájtempóban kiszolgálja a kínai gazdasági-politikai érdekeket

Karácsony: Saját embereit sem kíméli a kormány, hogy lakájtempóban kiszolgálja a kínai gazdasági-politikai érdekeket

Kásler Miklós személyesen adta át a Szent Ferenc Kórház poszt-Covid részlegét

Kásler Miklós személyesen adta át a Szent Ferenc Kórház poszt-Covid részlegét

Fontos változás a SZÉP-kártyáknál: bármelyik alszámláról fizethetünk bármilyen célra

Fontos változás a SZÉP-kártyáknál: bármelyik alszámláról fizethetünk bármilyen célra