szerző:
-W-
Tetszett a cikk?

Szóval mire is kell a kormányváltás? Elhelyezni az embereinket, meg állást adni az elvtársnők unokájának? Hol éri ez meg nekünk?

Elképzelhető, hogy ez a cikk okafogyott már az olvasása pillanatában, mivel az MSZP kora hajnalban kirúgta Velez Árpádot, váll-lapjait letépték, köpenyét megszaggatták, és még a párttörténetből is törlik a nevét. Csak nem könnyű elképzelni.

Velez Árpád azt a benyomást keltette előbb a párttagokban, majd akaratlanul a széles nyilvánosság előtt, hogy semmi más céljuk nincsen, mint a saját embereiket fizetéshez juttatni. Ezért pedig tök fölösleges kormányt váltani, ugyanis a Fidesznek is ez az elsődleges törekvése. Véghez is vittek mindent, amit Velez Árpád szerint a szociknak csinálniuk kellene. Embereiket elhelyezték, médiát kiépítették, igazán nem kell könyörögniük, hogy bekerüljön egy cikk. Fasza egy rendszer. Tudtommal azért kellene a kormányváltókra szavazni, hogy ez megszűnjön. És nem úgy értve, hogy kontraszelektált fideszes szoponcok helyett jöjjenek végre a szoci szoponcok.

Drága szocik, a ti pártigazgatótok szerint az a kutyakötelességetek, hogy a kampánymamik unokáját és kutyáját benyomjátok állami állásba. Megmondom, mi a kötelességetek ezzel szemben: biztosítani, hogy azokba az állásokba rátermett, alkalmas emberek kerüljenek, teljesen függetlenül attól, hogy a nagymamájuk gyűjtött-e aláírást. Ugyanis még ha nyertek, akkor is többen lesznek azok, akiknek nincs harcinéni nagymamájuk, és piszkosul be fognak rágni, ha azt látják, hogy már megint ezen múlik.

De persze rohadtul meglepő lenne, ha nyernétek. Kevés lesz termékelőnynek, hogy ugyanazt akarjátok, amit a Fidesz, csak bénák vagytok megcsinálni. Ahhoz az kellene, hogy ma estére Velez Árpád eltűnjön a listáról. Ajánlanám a helyére azt a szocit, aki lebuktatta.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
A város építi az embert, vagy az ember a várost?

A város építi az embert, vagy az ember a várost?

Közúton cirkált a vadonatúj BMW iX, le is fotózták

Közúton cirkált a vadonatúj BMW iX, le is fotózták

Gyanúsítottként hallgatták ki Czeglédy Csabát az Ördög ügyvédje ügyében

Gyanúsítottként hallgatták ki Czeglédy Csabát az Ördög ügyvédje ügyében