szerző:
hvg.hu

Egy keresztbe fordult teherautó találta el a moldáv elnök kocsiját.

Ahogy azt megírtuk, autóbalesete volt vasárnap Igor Dodon moldovai államfőnek, akinek a járműve egy teherautóval ütközött.

Az államfő kisebb karcolásokkal és zúzódásokkal megúszta az esetet, akárcsak az autóban lévő édesanyja és az egyik fia is. A biztonság kedvéért kórházba szállították az elnököt, de orvosi segítségre végül nem szorult. Az államfő egyik testőre is csak könnyebben sérült meg az ütközés következtében.

A karambolról hétfőn egy videó is felkerült a netre, ezen az látszik, hogy a balesetet okozó teherautó gyakorlatilag keresztbe fordul az úton, és úgy löki az árokba az elnök fekete autóját.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!