szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Amíg a bizalom újra ki nem épül Orbán irányába, ezt Annegret Kramp-Karrenbauer, a CDU elnöke nyilatkozta szerdán. Más arról ír a felfüggesztés ügyében mély egyetértés van a Néppártban.

Megszólalt végre Annegret Kramp-Karrenbauer, a CDU elnöke a Fidesz ügyében, szerinte fel kellene függeszteni Orbán pártjának EPP-tagságát. Ez lenne a jó válasz addig, amíg újra nem épül a bizalom Orbán felé, idézi a Reuters.

Brüsszelben ma döntenek a Fidesz kizárásáról az Európai Néppártból. Orbán az utolsó pillanatban még lépett, megígérte a bajor miniszterelnöknek, hogy nem tesz keresztbe a CEU és a bajor egyetem együttműködésének, ami által a CEU Budapesten maradhatna. Ez volt Manfred Weber egyik feltétele, amit idáig nem teljesített Orbán.

Gunnar Hökmark svéd EPP-képviselő is arról twittelt, mély egyetértés van arról, hogy a Fidesz tagságát fel kell függeszteni.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Újra Mondok József lett Izsák polgármestere

Újra Mondok József lett Izsák polgármestere

Új fényképet küldött a Hubble: 563 km/h-val söpör végig a Jupiteren egy vihar

Új fényképet küldött a Hubble: 563 km/h-val söpör végig a Jupiteren egy vihar

Jövő héten ismét összeül a parlament

Jövő héten ismét összeül a parlament