szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

1919-ben született először, és mondhatjuk, hogy most másodszor is.

Koronavírus-világjárvány
A második hullámra készül a világ, miután számos országban újra megemelkedett a koronavírussal fertőzöttek száma. A 2019 végén kitört világjárvány már eddig is több százezer beteg halálát okozta, a gazdasági károk pedig felbecsülhetetlenek. Igyekszünk mindenről tájékoztatni olvasóinkat, tartsanak velünk, olvassák cikksorozatunkat.
Friss cikkek a témában

Riminiben felgyógyult egy 101 éves olasz férfi a koronavírus-fertőzésből, és már ki is engedték Rimini kórházából – adta hírül a város polgármester-helyettese, Gloria Lisi.

A csak P. úrként azonosított idős férfi 1919-ben született, és a múlt héten került kórházba. "P. úrnak sikerült, a családja tegnap este hazavitte. Tanulság, hogy még 101 évesen sincs a sorsunk megírva" – írta közleményében a polgármester.

(Képünk illusztráció.)

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

Az index.hu eddigi szerkesztősége lényegében megszűnt létezni, az ország elveszítette a legolvasottabb online felületét. Ez a független magyar sajtóra és a tájékozódás szabadságára mért eddigi legsúlyosabb csapások egyike. A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, hogy minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Újabb óriási irodaház épül Budapesten

Újabb óriási irodaház épül Budapesten

Napos időre számíthat ma, de várható eső

Napos időre számíthat ma, de várható eső

Összeomlott a turizmus a magyarok kedvenc üdülőhelyein is

Összeomlott a turizmus a magyarok kedvenc üdülőhelyein is