szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A pénteki 630 halottal 3565-re ugrott a koronavírus-járvány halálos áldozatainak a száma New York államban.

Koronavírus-járvány
Van-e visszatérés a "normalitáshoz" az oltásoknak köszönhetően? Egyáltalán: mi az "új" normális? Utazunk? Nyaralunk? Bulizunk? Megyünk színházba és koncertre? Mennyire fenyegetőek a vírus különböző mutációi? Kell-e tartanunk negyedik, ötödik vagy sokadik hullámtól? Cikksorozatunkban megtalál mindent, ami a koronavírus-járványról tudnia kell.
Friss cikkek a témában

Ez eddig a legnagyobb növekmény a járvány kitörése óta. A 19,5 millió lakosú államban 113 ezer fertőzöttet tartanak nyilván, míg a 60,5 milliós Olaszországban 120 ezren kaptak fertőzést. Az USA-ban összesen 276 ezer igazolt fertőzött van, a halálos áldozatok száma hétezer körül van.

Közben Donald Trump elnök bejelentette, ő annak ellenére nem fog maszkot hordani, hogy az egészségügyi hatóságok felszólították az ország polgárait a védőeszköz használatára. Trump szerint az egész csak ajánlás volt. „Ha valaki akarja, viselje, ha nem akarja, ne hordja” – mondta az elnök. 

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!