Tóta W. Árpád w.hvg.hu

Tóta W.: Műveljük kertjeinket

Fogalmunk sincs, mit akar ez az ellenzék az országgal. De az üresség esély mindenkinek, hogy megvalósuljon az álma.

Tóta W. Árpád w.hvg.hu

Tóta W.: Isten hozta, NSA!

Úristen, valakik lehallgatták Orbán Viktort? Úristen, csak nem Simicska Lajost is? És tessék mondani, megkaphatnánk a felvételeket? Ránk tartozik ugyanis.

Tóta W. Árpád w.hvg.hu

Tóta W.: Pol Pot megye punkjai

Egy konzervatív eszmény válik valóra a szemünk előtt: a színház újra központi téma Magyarországon. Végül is ezt akarták, csak nem így.

Tóta W. Árpád w.hvg.hu

"A saját szemetünk"

Pintér Sándor megmondja, hogyan illik megtalálni Tróját. Mi folyik egy titkos rezsifórumon? Fórum az egyáltalán vagy mise? Tóta W. Árpád riportja.

Tóta W. Árpád w.hvg.hu

Tóta W.: Öröm, apa?

Mit üzent ezzel az esküvővel az uralkodó? Hogy ő egy miskakancsó, aki bármit megtehet.

Tóta W. Árpád w.hvg.hu

Tóta W.: Dr. Frankenstein törvényei

Kétharmad nélkül Orbán bajban lenne, tehát jövőre bajban lesz. Az ellenzéknek készülnie kell a hatalomgyakorlásra – ellenzékből is.

Tóta W. Árpád w.hvg.hu

Tóta W.: Az eltűnt cigi nyomában

Tóta W. Árpád a Szigetközből Budapestre utazik, de sajnos nem talál nyitva tartó trafikot. Sem útközben, sem a fővárosban az ünnepi forgatagot kerülgetve. Közben Lázár Jánosra gondol, meg arra, hogy mennyivel szívesebben adná a kalandozás során vásárolt metrójegyek árát egy alapítványnak, amely azzal foglalkozik, hogy pokollá teszi Lázár János életét. Alföldi Róbert István, a király-feldolgozása után itt a Tóta-féle Odüsszeia.

Tóta W. Árpád w.hvg.hu

Tóta W.: Összeeskü

A sajtónak joga van összeesküdni a kormány ellen, és aki ezt nem érti, az ellen kötelező összeesküdni.

Tóta W. Árpád w.hvg.hu

Tóta W.: Tücsök által homályosan

Na hálistennek, megint mentik a devizahiteleseket. Pedig már eddig is elképesztő sikereket értek el. Ráadásul most verik keresztbe az egyetlen nagyjából érthető vezérelvüket: az érdemalapú társadalom kiépítését.

Tóta W. Árpád w.hvg.hu

Tóta W.: Honfoglaló

A magyar jobboldal sikerének záloga az ostobaság. Szerencsére gyógyítható, erkölcstan helyett állampolgári ismeretekkel.

w.hvg.hu

Tóta W.: Lelkesedni rest

Nem azért utáljuk Orbán falanszterét, hogy felálljunk egy másik falanxba. Gondoljátok meg, proletárok: aki ellenetek van, az lehetne veletek is.

1
6 7 8 9 10
14

A címlapról ajánljuk