szerző:
MTI / hvg.hu

A színész kaliforniai házánál karambolozott kisteherautójával egy 32 éves férfi. Jamie Foxx egy másik szemtanú segítségével húzta ki a kocsiból a sofőrt.

A teherautó többször átfordult, végül egy árokban a tetején landolt és lángra kapott.

Az Oscar-díjas színész az ABC televíziónak elmondta: egy másik szemtanú beverte az autó ablakát, ő ezután bemászott, és elvágta a férfi biztonsági övét, majd egyesült erővel húzták ki a sofőrt az autóból, mielőtt az teljesen kigyulladt volna.

A sofőrt kórházba szállították, és ittas vezetés miatt letartóztatták.

"Nem vagyok hős, de valamit tennem kellett" – idézte a People magazin Foxxot, aki Instagram-oldalán közzétett egy fotót is, melyen átöleli a kimentett férfi apját.

©

"Találkoztam a tegnapi férfi apjával. Ez minden, ami számít. Hogy nem veszett el egy ember, egy fiú, egy testvér élete. Isten a karjába zár mindannyiunkat. Nem hősök..... csak boldog apák" – írta a kép mellé a kétgyerekes színész.

Hasonló érdekességekért lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!