szerző:
hvg.hu

A járművet a végállomásra kellett kísérni.

A Budapesti Közlekedési Központ szerint mostanra újra mindkét vágányon járnak a szentendrei HÉV-szerelvények, de nemrég még arról számolt be a katasztrófavédelem honlapja, hogy az egyik jármű füstölt a Tímár utcai megállónál.

Mint írták, a motorral volt gond; a járművezető még a tűzoltók kiérkezése előtt áramtalanította a szerelvényt, így a füstölés megszűnt.

Az utasokat leszállították, a kiérkező fővárosi hivatásos tűzoltók visszahűtötték a kocsit, majd hőkamerával átvizsgálták a szerelvényt, végül a végállomásra kísérték.

Hétfőn a Szépvölgyi úti megállónál is elfüstölt egy HÉV, a vezetőnek az áramtalanítással akkor is sikerült megszüntetnie a problémát, ám a tűzoltóknak akkor is ki kellett vonulniuk a járműhöz.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!