szerző:
hvg.hu

Személygépkocsival ütközött egy motoros az Üllői úton, a helyszínelés már befejeződött.

Autóval ütközött egy motoros az Üllői úton a Kálvin térnél, a Dél-Pestre vezető sávokban - jelentette munkatársunk. A BRFK az eset tényét megerősítette, és kiegészítette azzal, hogy a baleset este 7 óra előtt történt, és a helyszínelés befejeződött. A rendőrség közlekedésrendészeti osztálya az eset körülményeit vizsgálja. A balesetben a motoros megsérült, a BRFK az ő állapotáról annyit tudott hozzátenni, hogy nem életveszélyes. Az Országos Mentőszolgálat azt közölte, hogy a motorost a IX. kerületi Merényi Gusztáv kórházba szállították.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!