szerző:
hvg.hu

Keretmegállapodást kötne a paksi bővítésért felelős MVM Paks II. Zrt. gépjárműbérleti szolgáltatásra teljes körű flottakezeléssel és üzemeltetéssel együtt.

Közel 810 millió forint értékű közbeszerzési pályázatot hirdetett meg szerdán az MVM Paks II Zrt. járműbérlésre és flottakezelésre. Az érdeklődők május 19-ig adhatják be ajánlataikat.

A keretmegállapodás alapján 67-87 járművet vennének igénybe, legtöbbjüket (46-61 darabot) "vezetői, munkaköri kategóriában", de szerepel a tételek között terepjáró, mikrobusz és igazgatói autók is - áll a hirdetményben.

A megbízás kiterjed a járművek okmányainak intézésére, az autópályamatricák beszerzésére és a szervízelésre is. A nyertes ajánlattevőnek létesítenie kell egy szervízpontot Budapesten és Pakson is a szerződés megkötését követő 60 napon belül.

A cég nem egy ütemben, hanem fokozatosan fogja lehívni a megrendelt gépjárműveket a keretmegállapodás terhére, a szerződéskötéstől számított 43. hónap végéig. A tényleges bérleti szerződések tartama négy év lesz.

Az MVM Paks II Zrt. a hirdetmény szerint a szerződéskötés után máris megrendel majd 51-59 járművet, ezután pedig az újonnan belépő munkavállalóknak rendel majd meg autókat, alkalmanként 1-10 darabot.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!