szerző:
hvg.hu

A kecskeméti maffiaper egyik volt vádlottja vezette azt a Mercedes kabriót, amelyik májusban a Dózsa György úti balesetet okozta.

A rendőrség honlapján azt írja: halált okozó közúti baleset okozásának gyanúja miatt büntetőeljárást indítottak M. Richárd ellen. A férfi szombat délután előállították, kihallgatását követően őrizetbe vették. A rendőrség kezdeményezte a férfi előzetes letartóztatásba vételét.

©

Mint ismert, május 15-én délután két gépkocsi ütközött össze a Dózsa György úton, majd az egyik autó a közeli autóbuszmegállóba csapódott. A baleset következtében egy 23 éves budapesti férfi a helyszínen, egy 37 éves férfi a kórházba szállítását követően életét veszítette. Két ember súlyosan, hárman pedig könnyebben sérültek meg.

Egy szemtanú azt állította: az M. Richárd vezette fehér Mercedes áthajtott a piroson, már akkor majdnem elütött egy zebrán gyaloglót, utána ütközött össze a másik autóval. A Mercedes vezetője ki tudott szállni a kocsiból, majd arról a vért kezdte törölgetni.

Ha kíváncsi a fejleményekre, kövesse a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!