hvg.hu Itthon

Adolf Hitler, Pócs antiszemita húzása és a kormányzati légiflotta - a Kormányinfón dúskáltunk az érdekességekben

Hirtelen a naperőművek lovagja lett a kormány, 2018-ban már épülni fognak a lőterek, új frontot készít elő a kormány a multi kiskereskedelmi láncok ellen, és Budapesten 2018 közepétől nem épülhet majd 65 méternél magasabb épület. csak úgy záporoztak a fontos döntések a Kormányinfón. Szóba került Adolf Hitler, Pócs antiszemita akciója és az is kiderült, jön a kormányzati légiflotta. Ez volt 2017-ben az utolsó, 106. Kormányinfó.

Itthon

Ezt gondolja Lázár Simicskáról, így veszi meg a Bálnát a kormány - ez volt a 105. Kormányinfó

Ma megint elmondta a Kormány mit miért tesz ő, és tetszés szerint más közszereplő. 3 millió forintot kapnak a fogorvosok, és megveszi a Bálnát a kormány. Ma is beszélt Lázár János Baka Andrásról, Tiszteletben tartja Simicska Lajos véleményét, és kijelentette, nem fogja megszavazni a Fidesz egykori törvényjavaslatát, amit az LMP újra benyújt.

hvg.hu Itthon

"Az EU megtámadta Lengyelországot", Tállai helyesen járt el - ez volt a 104. Kormányinfón

Tállai András NAV-elnök levitte Mezőkövesden a benzin árát, és Lázár ezt helyesli, sőt maga is hasonlóan cselekedne. Lázár János a 104. Kormányinfón beszélt a Lengyelország elleni 7-es cikkely szerinti eljárás megindításáról is: Lengyelország megtámadásának minősítette. Érthetetlen, hogy az USA a magyar választási kampányba avatkozik.

hvg.hu Itthon

Lázár még mindig nem kapta meg a nemzeti konzultációt

A kormány elítéli a hatalommal való visszaélés minden formáját, Brüsszel szponzoraként tekint Soros Györgyre és tudatosan húzza az időt. A 103. Kormányinfóra sietve érkezett Lázár János és Kovács Zoltán, a késés oka az volt, hogy Orbánnal egyeztetett, mind minden alkalommal.

T. R. Itthon

Minden eddiginél durvábban lép fel a kormány Soros ellen

Lázár János a Kormányinfón azt mondta, Soros étlapjára került Magyarország, vagyis turbófokozatba kapcsol a kormány a Soros-tervről szóló nemzeti konzultáció árnyékában. De a célpont nem változik, továbbra is a magyar származású amerikai milliárdossal riogat a kabinet.

hvg.hu Itthon

Nyugdíjözön, CEU-meghazudtolás, lehurrogott Market-vezér - ez volt a 101. Kormányinfó

Ősz van, ritkulnak a Kormányinfók, mint a napos órák vagy az erdei lombkorona. Ma épp volt egy - Lázár Jánosnak volt pár szava a magyar sajtószabadságról, a CEU-ügyről vagy az eltapsolt romamilliárdokról: az amerikai ügyvivő szamárságokat beszél, a CEU maga kérte a határidő-módosítást a CEU-törvényben, ami miatt most háborog. A nyugdíjasokhoz dőlni fog a pénz. A Market Zrt. vezére hülyeségeket beszél, a CEU rektora pedig egy bukott liberális politikus.

Csanádi Márton Nagyítás

Lázár 100 árnyalata

Hiszi vagy sem, de több mint két éve, 2015 márciusában tartotta első Kormányinfóját Lázár János, hogy elmagyarázza a sajtónak és nem utolsó sorban a választóknak: mit, miért tesz a kormány. Azóta 99 többórás sajtótájékoztató ment le, most csütörtökön értünk a századik alkalomig. A jeles esemény alkalmából galériánk segítségével felidéztük a kormány második legerősebb emberének tartott Lázár legjobb arcait.

hvg.hu Itthon

Lázár a 100. Kormányinfóról: "Jézusom!"

Eljött ez a nap is: ma tartja századik Kormányinfóját Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter. Az előző 99 alkalomhoz hasonló mai is percről percre követheti nálunk Lázár sajtótájékoztatóját!

hvg.hu Itthon

Őcsény és a kormány: Lázár szerint ilyenek vagyunk mi, magyarok

Lázár János állításai a Kormányinfón dióhéjban: a magyarok nem a kormány kétéves kampánya miatt őrültek meg Őcsényben, mindig is jellemző volt ránk az idegenekkel szembeni gyanakvás. Nem változtatják meg a választójogi törvényt, legyen mögötte bármilyen ellenzéki összefogás is. Megfontolandó, hogy az elismert menekültekért felvilágosító kampány induljon. Simicska, Jobbik és a többiek sunyiskodtak a plakátok ügyében, a kormánynak ebben tiszta a keze. Kifizetik a kórházak adósságait, Lázár szerint nem lehet megállapítani, hogy hol folyik rossz gazdálkodás, és hol van alulfinanszírozás.

hvg.hu Itthon

Lázár a kvótaperről: "ez egy diktátum"

Lázár János szerint a kvótaperben hozott döntés igazi üzenete az, hogy Brüsszel dönthesse el, ki élhet Magyarországon. A kancelláriaminiszter elárulta, mikor épülhet meg a szuperkórház. Arról viszont nem volt hajlandó beszélni, hogy mi lesz Kósa Lajos frakcióvezető sorsa.

hvg.hu Itthon

Orbán kerítéspénzt kér az Európai Uniótól

A nyár végi első, amúgy 96. Kormányinfón szó esett a kútfúrás távlatainak megnyílásától a modern pártok sajtókapcsolatainak problematikáján át a gyarmatosító holland szellemiségen át sok mindenről. Például arról is, miért olcsó az Lázárnak, ha egy volt államtitkárát, aki egymilliót keresett havonta, hárommillióért foglalkoztatja ugyanazért a munkáért tanácsadóként. És az is elhangzott, hogy a kormány nem ért egyet Veres Andrással lombikbébi-ügyben, a katoolikus egyház véleménye pedig irreleváns, mióta az államot és egyházat szétválasztották.

1 2 3 4 5 6 7

A címlapról ajánljuk