hvg.hu Itthon

Így mosakodott Lázár: nem bántó szándékkal gyalázta Bécset

Túlélte Bécset Lázár János, és nőnapon állt a sajtó és az ország elé, hogy elmondja, miért ad 12 ezer forintos gázárkedvezményt a kormány a családoknak egy hét tél után, a választások előtt. Kiderült, 70 milliárdba kerül az extra Erzsébet-utalvány és a gázár-rezsicsökkentés. A rezsicsökkentésnek semmi köze a szavazatvásárláshoz, ez sértés, jelentette ki a miniszter. Lázár beszélt Bécsről is - a videó Orbán Viktornak is tetszett.

hvg.hu Itthon

MSZP-képviselő tört rá Lázár Jánosra Elios-kérdésekkel a Kormányinfón

110. alkalommal mondja el a kormány, mit miért tesz, de valószínűleg most ez érdekli a legkevésbé az embereket. Az már inkább, mit mond a kormány arra, hogy a Fidesz egyik fellegvárában vereséget szenvedett, amire Lázár Jánosnak valamit mondania kell megint. Letekeri-e a kormány a Soros-kampányt vagy áthangszereli az ENSZ-re? Vagy mindenre rárak egy lapáttal? Lesznek-e bűnbakok és felelősök? Kövessék velünk a Kormányinfót, hogy lássuk, milyen válaszokat ad Lázár János és Kovács Zoltán ezekre a kérdésekre!

Weyer Béla Vélemény

Weyer Béla: Illemtan

Mert ahol sajtószabadság van, ott egy sajtótájékoztatón nem az újságírók a vendégek, hanem a kormány képviselői. A HVG berlini tudósítójának írása.

hvg.hu Itthon

Csak véleménye van az amúgy esetlegesen elfogult OLAF-nak - ez volt a 109. Kormányinfón

Az OLAF jelentése csak "véleményjelentés", és az ott dolgozóknak is lehetnek politikai elfogultságaik - bár ez a 4-es metró ügyében fel sem merült. Nem lépünk ki az ENSZ-féle migrációs tárgyalássorozatból, viszont egyre jobban megéri napelemparkot létesíteni földműveseknek. A Kormányinfón Lázár hangja elcsuklott, Kovács Zoltán majdnem kivezettetett egy külföldi újságírót, aki később sem kérdezhetett. Lázár biztos abban, hogy a Fidesz nyeri a választásokat, és nem lát abban gondot, hogy Homolya Róbert és baráti köre még mindig ezer szállal kötődnek a magyar közbeszerzésekhez.

hvg.hu Itthon

Allah, Soros, Pecina - ez került szóba a 108. Kormányinfón

Akik be akarnak jönni a kerítésen át, azok nem menekültek, hanem belépők. Európa legszigorúbb vagyonnyilatkozati rendszere működik nálunk. A kormány mindig megkülönböztetett menekülteket és gazdasági migránsokat - előbbiek jöhetnek, utóbbiak nem. Nemzeti befektetőnek kell megvennie a Telenort Lázár szerint. Szóba kerül még Zuschlag János, Bajnai Gordon, Botka László, Czeglédy Csaba, Simon Gábor, Gyurcsány Ferenc. Lázár nem tudja, Orbán találkozott-e Heinrich Pecinával. Az nem került szóba, miért veszélyezteti Magyarországot, aki az ellenzékre szavaz - ami a Fidesz álláspontja.

hvg.hu Itthon

A Stop Soros-törvények nem bűncselekményeket szankcionálnak majd - ez volt a Kormányinfón

Az elmúlt hetek összes fontosabb kérdése előjött a Kormányinfón: Orbán Viktor veje az EU-s vizsgálatok kereszttüzében, Lázár János városában a kormánypárti jelöltre szavazásra buzdít egy plébános, a kormány titokban befogad 1300 menekültet, Sorost pedig már ki sem akarják tiltani - és Szél Bernadett nemzetbiztonsági bizottsági kitiltási ügye is. Lázár először meghazudtolta Pintér Sándor belügyminisztert, majd megpróbálta elmagyarázni, hogy nem is úgy van. Az állam megveszi a Bálnát Budapesten, És Lázár nem mondta ki, hogy nem tudott arról, hogy Tiborcz István polgármestersége alatt megnyerte az első tendert Hódmezővásárhelyen, akkor már együtt járt Orbán Viktor lányával.

hvg.hu Itthon

Adolf Hitler, Pócs antiszemita húzása és a kormányzati légiflotta - a Kormányinfón dúskáltunk az érdekességekben

Hirtelen a naperőművek lovagja lett a kormány, 2018-ban már épülni fognak a lőterek, új frontot készít elő a kormány a multi kiskereskedelmi láncok ellen, és Budapesten 2018 közepétől nem épülhet majd 65 méternél magasabb épület. csak úgy záporoztak a fontos döntések a Kormányinfón. Szóba került Adolf Hitler, Pócs antiszemita akciója és az is kiderült, jön a kormányzati légiflotta. Ez volt 2017-ben az utolsó, 106. Kormányinfó.

Itthon

Ezt gondolja Lázár Simicskáról, így veszi meg a Bálnát a kormány - ez volt a 105. Kormányinfó

Ma megint elmondta a Kormány mit miért tesz ő, és tetszés szerint más közszereplő. 3 millió forintot kapnak a fogorvosok, és megveszi a Bálnát a kormány. Ma is beszélt Lázár János Baka Andrásról, Tiszteletben tartja Simicska Lajos véleményét, és kijelentette, nem fogja megszavazni a Fidesz egykori törvényjavaslatát, amit az LMP újra benyújt.

hvg.hu Itthon

"Az EU megtámadta Lengyelországot", Tállai helyesen járt el - ez volt a 104. Kormányinfón

Tállai András NAV-elnök levitte Mezőkövesden a benzin árát, és Lázár ezt helyesli, sőt maga is hasonlóan cselekedne. Lázár János a 104. Kormányinfón beszélt a Lengyelország elleni 7-es cikkely szerinti eljárás megindításáról is: Lengyelország megtámadásának minősítette. Érthetetlen, hogy az USA a magyar választási kampányba avatkozik.

hvg.hu Itthon

Lázár még mindig nem kapta meg a nemzeti konzultációt

A kormány elítéli a hatalommal való visszaélés minden formáját, Brüsszel szponzoraként tekint Soros Györgyre és tudatosan húzza az időt. A 103. Kormányinfóra sietve érkezett Lázár János és Kovács Zoltán, a késés oka az volt, hogy Orbánnal egyeztetett, mind minden alkalommal.

T. R. Itthon

Minden eddiginél durvábban lép fel a kormány Soros ellen

Lázár János a Kormányinfón azt mondta, Soros étlapjára került Magyarország, vagyis turbófokozatba kapcsol a kormány a Soros-tervről szóló nemzeti konzultáció árnyékában. De a célpont nem változik, továbbra is a magyar származású amerikai milliárdossal riogat a kabinet.

hvg.hu Itthon

Nyugdíjözön, CEU-meghazudtolás, lehurrogott Market-vezér - ez volt a 101. Kormányinfó

Ősz van, ritkulnak a Kormányinfók, mint a napos órák vagy az erdei lombkorona. Ma épp volt egy - Lázár Jánosnak volt pár szava a magyar sajtószabadságról, a CEU-ügyről vagy az eltapsolt romamilliárdokról: az amerikai ügyvivő szamárságokat beszél, a CEU maga kérte a határidő-módosítást a CEU-törvényben, ami miatt most háborog. A nyugdíjasokhoz dőlni fog a pénz. A Market Zrt. vezére hülyeségeket beszél, a CEU rektora pedig egy bukott liberális politikus.

1 2 3 4 5 6 7 8

A címlapról ajánljuk