hvg.hu Tech

Igazi álomfunkció jön a telefonos YouTube-ra

Hamarosan minden felhasználó számára elérhetővé teszik a fizetős YouTube egyik leghasznosabb funkcióját. Ez az, amelyre mindenki évek óta vágyik: ingyenes lesz a háttérből szóló YouTube, a kép a képben funkció.

hvg.hu Világ

A YouTube központjában lövöldöző nő halott, a háttérben családi dráma

A San Bruno-i rendőrfőnök, Ed Barberini jelentette be, hogy a támadó, egy nő belehalt sérülésébe, amelyet saját magának okozott fegyverével. A nő négy embert lőtt meg, egyikük válságos állapotban van. Az életveszélyben lévő férfi a támadó barátja, a rendőrség családi drámaként kezeli az esetet. A másik három sérült állapota stabil, nem életveszélyes. A lövöldöző nevét egyelőre nem hozták nyilvánosságra.

Csatlós Hanna Élet+Stílus

Ezeknek elment az eszük? Az emberi hülyeség mélyére ástunk

A milliós nézettséget generáló önsanyargató internetes videóknak mostanra már történelme van. A test felgyújtásától kezdve a csípős paprika elfogyasztásán át a fahéj fullasztó hatásáig minden, józan ésszel elképzelhetetlen dolgot kipróbálnak a kamaszok, és a szenvedésüket tanúsító videókat tömegével töltik fel a netre. Az online kihívások népszerűsége mögött a kutatók dopamint szimatolnak.

1 2 3 4 5 6 7
51

A címlapról ajánljuk