MTI Élet+Stílus

Nem tudni a halál okát az elhunytak felénél

Nincs adat a világon történt összes halálozás több mint felének az okáról, ami megnehezíti a hatékony egészségügyi felméréseket és a döntéshozatalt - írta szerdai jelentésében az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO).

hvg.hu Sport

Veseny közben halt meg egy futó

A 48 éves futónő egy éjszaka rendezett, 16 kilométeres állóképességi versenyen lett rosszul, majd hunyt el a skóciai Tweeddale-ben tegnap - számolt be róla a hiradó.hu.

hvg.hu Kult

Meghalt Al Jarreau

Hetvenhat éves korában meghalt a világhírű jazz- és popénekes, Al Jarreau. A zenészt egy Los Angeles-i kórházban érte a halál.

MTI Itthon

Meghalt Katona Kálmán

Hosszan tartó, súlyos betegség után, életének 69. évében, vasárnap otthonában elhunyt Katona Kálmán volt közlekedési miniszter.

MTI Világ

Még mindig nem tudni, hogy mi okozta 13 erasmusos diák halálát

Nem aludt el a volánnál - ezt vallotta az ampostai bíróságon pénteken annak az autóbusznak a vezetője, amelynek tavaly márciusi spanyolországi balesetében 13 külföldi diáklány vesztette életét és 34-en megsérültek, köztük egy magyar egyetemista.

MTI / hvg.hu Tech

Meghalt a Pac-Man atyja

Nakamura Maszaja agyában született meg a sárga pontevő figura. A Pac-Man akkora siker lett, hogy egyfajta szimbólumává vált az egész nyolcvanas évekbeli popkultúrának.

1 2 3 4 5 6 7
52
A címlapról ajánljuk