szerző:
hvg.hu

A határzár végénél, Kübekházán esküdött örök hűséget kedden két határvadász, akik a kerítésnél, szolgálat közben ismerkedtek meg. A rendőrlányt 250 kilométerről vezényelték ki, a katona helybéli.

„Valami jót is hozott az átkozott kerítés” – kommentelték a közösségi oldalon közzétett eseményt. Mint a falu polgármesterének bejegyzéséből kiderül, a rendőrnőt az ország másik feléből vezényelték ki, itt sarjadt a szerelem, majd született meg a döntés, hogy örökre összekötik az életüket. A párt Kübekháza polgármestere, evangélikus lelkész adta össze, ő tette ki a különös esküvőt az oldalára.

„Nagyon kedves, meghitt és vidám esküvőnk volt ma délelőtt. Ferit a katonát és Petrát a rendőrnőt adtam össze. Petra székesfehérvári, és 2016 júliusában idevezényelték egy hétre "A ketrecbe" (így nevezik szakmai körökben a kerítést) túlélést tanulni. :-) Ferit – aki helyi lakónk – is ekkor vezényelték éppen a határt őrizni. A beszélgetésüket beszélgetés követett, gyorsan elröppent a hét nap, majd amikor Petra Kübekházáról hazautazott Székesfehérvárra, űr tátongott a szívében. Azt fogalmazta meg magában, hogy neki soha olyan szép és emlékezetes szolgálati hete még nem volt, mint itt Kübekházán.

Újra kapcsolatba kerültek az éter hullámain, és elsöprő szerelem lett a "kivezényelt" találkozóból, amelyet ma szűk körben esküjükkel pecsételtek meg irodámban. Sok áldást és határtalan szerelmet kívánok nekik!”

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gif-eket, videókat. 

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!