szerző:
hvg.hu

A tavalyi üzemeltetőcsere és a névváltás után a tavasztól újabb nagy változtatás jön, teljes átalakulást ígérnek, de addig is négy hónapra bezárják a Shopmarkot.

Négy hónapig zárva fog tartani a Shopmark. A kispesti bevásárlóközpont – az egykori Europark – üzemeltetői teljes átalakítást ígérnek. A terv most az, hogy április 23-án bezárják a helyet, majd augusztus 23-án nyitják ki újra. Ez alatt kívül és belül is teljesen megújítják az épületet, és új üzleteket költöztetnek be – ígérték.

Az Europark üzemeltetését tavaly vette át a Magyar Posta Takarék Ingatlan Befektetési Alap, amelyet a Diófa Alapkezelő Zrt. képvisel, ez után nevezték át Shopmarkra.

Az információ megjelent a Shopmark honlapján is, csakhogy eközben ugyanott olvasható azoknak a napoknak a listája is, amikor zárva tartanak – ebben pedig szó sincs arról, hogy bezárnának négy hónapra.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!