szerző:
hvg.hu

Az MSZP hétvégi kongresszusán dönthetnek a küldöttek arról, hogy hol legyen a párt új székháza – írta a Magyar Idők. A Tóbiás József által korábban Horn-centerként emlegetett új központnak a szocialisták VII. kerületi, nem túl impozáns kis irodája adhat helyet.

Valóban szóba került a VII. kerületi pártiroda, de a szocialisták egyelőre még keresgélnek, az biztos, hogy fővárosi helyszínben gondolkodnak – mondta a Magyar Időknek Budai Bernadett, az MSZP szóvivője. Közölte, nincs értelme új épületet vásárolni vagy bérelni, elvégre az MSZP-nek több ingatlana is van, racionalizálni kell a gazdálkodásukat.

A már jó ideje lakatlan, jelzáloggal terhelt Jókai utcai székházukról Budai Bernadett azt mondta, hogy bár szeretnék, de egyelőre még nem sikerült eladni. Arról nem tudott felvilágosítást adni, hogy az eddigi legjobb ajánlatot tevő Magyar Állami Operaháznak miért nem értékesítették az ingatlant.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!