szerző:
MTI/Magyar Nemzet

Újra megjelentek az egerek több Tesco áruházban. A rágcsálók elszaporodását a vásárlók fényképekkel is igazolták – írja a Magyar Nemzet. A lap egyik olvasója az érdi Tesco zöldségosztályán, egy másik pedig a budaörsi Tesco tejtermékei között fotózta le a rágcsálókat.

©

A napilap megkeresésére a hipermarketlánc nem cáfolta a vásárlók állításait. Mint közölték: a rágcsálók és egyéb kártevők általában áruk között megbújva, raklapon jutnak a raktárakba.

Ismertetésük szerint a Tesco minőségbiztosítási szakemberei tisztában vannak az egér-problémával, ezért fokozottan ellenőrzik, hogy észlelnek-e kártevőkre utaló nyomokat. Ha találnak ilyet, soron kívüli irtást kérnek szerződéses partnerüktől, aki ezt 24 órán belül elvégzi - olvasható a cikkben.

A Magyar Nemzet felidézi, hogy tavaly májusban is számos Tesco áruházban egerek bukkantak fel.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!