Fidesz: "eszetlen, ocsmány előadás" volt az Orbánék elleni tüntetés

2012. május 25., péntek, 19:53 • Utolsó frissítés: 2012. május 25., péntek, 19:57
Szerző:


Címkék: ; ; ;

A hódmezővásárhelyi Fidesz elítéli a Magyar Szolidaritás Mozgalom és a Jobbik pénteki demonstrációján történteket - közölte a szervezet.

A Szolidaritás mozgalom és a Jobbik tüntetői fogadták Orbán Viktor miniszterelnököt pénteken Hódmezővásárhelyen. A kormányfő Lázár János fideszes polgármester meghívására érkezett a helyi közgyűlés rendkívüli ülésére.

A két szervezet demonstrációja számára a Kossuth tér egy a városházától távolabbi részét jelölték ki, de mintegy harminc tüntető a kormányfőt váró újságírók mögé állt, és onnan bekiabálásokkal, füttyökkel igyekezett megzavarni a miniszterelnök érkezését, valamint az őt fogadó polgármestert.

A Fidesz hódmezővásárhelyi szervezete a leghatározottabban visszautasítja azt a városhoz, és annak minden jóérzésű polgárához méltatlan magatartást, amelyet Orbán Viktor miniszterelnök hódmezővásárhelyi látogatása kapcsán a városháza épülete előtt megjelent mintegy harminc tüntető tanúsított - olvasható a közleményben.

A "Magyar Szolidaritás Mozgalom Budapestről buszokkal Hódmezővásárhelyre hozott bértüntetőinek és jobbikos cimboráiknak artikulálatlan, trágár és a legrosszabb vásárhelyi kocsmába sem illő szitkozódása, és jól láthatóan a sajtó képviselőinek szánt eszetlen, ocsmány előadása minden hódmezővásárhelyi polgárt megdöbbentett, és mélységesen felháborított" - fogalmaznak.

Hódmezővásárhelyen a közlemény szerint "véleménynyilvánítási szabadság van, a nézeteltéréseket megbeszélik, a vitákat lefolytatják az emberi méltóság, tisztelet és tisztesség határain belül. Józan, kulturált magyar emberek között ez így szokás. A Magyar Szolidaritás Mozgalom és jobbikos cimboráik nem mást, mint saját magukat minősítették" - áll a közleményben.

Különös tendencia az 1%-os felajánlások terén
Különös tendencia az 1%-os felajánlások terén

Civil szervezetek sokaságának működése kerül veszélybe, mert az adózók fele nem rendelkezik az 1%-ról. Ennek a furcsa „közömbösségnek” az okát kutatjuk.

Hirdetés


Fidesz: "eszetlen, ocsmány előadás" volt az Orbánék elleni tüntetés
  Másolat Önnek

APRÓHIRDETÉSEK
tovább az apronet.hu-ra »
HVG HIRDETÉSFELHŐ
Hirdetés
HIRDETÉS
HVG ONLINE CSOPORT HÍREI
híreink RSS csatornái »
Keresse az újságárusoknál!
Előfizetek a HVG-re Előfizetek a DHVG-re

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X