Furcsa beszélgetést találtak Szita Bence Facebook-oldalán

2012. november 08., csütörtök, 07:09 • Utolsó frissítés: 2012. november 08., csütörtök, 08:08
Szerző:


Címkék: ; ; ; ;

Közölte a Blikk azt a beszélgetést, amelyet P. Erika és Szita Bence folytatott a kisfiú Facebook-oldalán azon a délutánon, amikor a gyereket meggyilkolták - számolt be a Blikk.

Szita Bence nevelőapja, Gyöngyi Sándor még éppen kamiont pakolt, amikor P. Erika elkezdett üzeneteket írni Szita Bence facebookos üzenőfalára azon a délutánon, amikor a tizenegy éves kisfiú eltűnt. A Blikk azt írja: a nő szabályosan sürgette Bencét október 29-i beszélgetésükben.

A nevelőapa még nem végzett a dolgával, ezért nem tudott elindulni a fiúval a városba, a nő ezért azt írta neki: "Akkor mondd neki, hogy bejössz busszal, várunk!". (A teljes beszélgetést a Blikken olvashatják el.)

Mint ismeretes, a 11 éves fiút október 29-én ölték meg, holttestét a rendőrök múlt szombaton találták meg. A rendőrség a fiú nevelőapjának volt élettársát, a gyerek eltűnését bejelentő 47 éves P. Erikát és két kaposvári hajléktalan férfit, az 57 éves B. Józsefet és a 41 éves K. Józsefet gyanúsítja az előre kitervelten, különös kegyetlenséggel elkövetett gyilkossággal. A Kaposvári Törvényszék vasárnap mindhármukat előzetes letartóztatásba helyezte.

P. Erika először tagadta a bűncselekmény elkövetését, kedden azonban kirendelt ügyvédje, Berlik Zoltán tájékoztatása szerint részletes, a saját bűnösségére vonatkozóan is teljes, feltáró vallomást tett.

Kapcsolódó anyagainkat itt olvashatják el.

Különös tendencia az 1%-os felajánlások terén
Különös tendencia az 1%-os felajánlások terén

Civil szervezetek sokaságának működése kerül veszélybe, mert az adózók fele nem rendelkezik az 1%-ról. Ennek a furcsa „közömbösségnek” az okát kutatjuk.

Hirdetés


Furcsa beszélgetést találtak Szita Bence Facebook-oldalán
  Másolat Önnek

APRÓHIRDETÉSEK
tovább az apronet.hu-ra »
HVG HIRDETÉSFELHŐ
Hirdetés
HIRDETÉS
HVG ONLINE CSOPORT HÍREI
híreink RSS csatornái »
Keresse az újságárusoknál!
Előfizetek a HVG-re Előfizetek a DHVG-re

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X