Otthagyja az Indexet Szily László

2012. november 23., péntek, 11:17 • Utolsó frissítés: 2012. november 23., péntek, 11:17
Szerző:


Címkék: ; ; ;

Magyar nyelvű blogot indít a Gawker Media, amelynek szerkesztője Szily László, az Index jól ismert szerzője, a Blog.hu egykori vezetője lesz. Szily több mint tíz év után távozik az Indextől - írja a Kreatív Online.

December elsejével távozik az Indextől Szily László, a portál egyik legismertebb szerzője, aki korábban a szintén az Indexhez tartozó Blog.hu tartalmi felelőse - írja a Kreatív Online. Az újságíró nem távolodik el az online médiától, sőt a blogolástól sem, ugyanis a világ egyik legnagyobb bloghálózata, a Gawker Media hamarosan magyar nyelven induló új blogját fogja írni és szerkeszteni - írja a lap.

A blog a tervek szerint január elején indul és a Gawker frissen fejlesztett publikálási platformját, a Kinját használja majd, a neve pedig elképzelhető, hogy Kinja.hu lesz, bár ez még nincs véglegese eldöntve – mondta el Szily László a Kreatívnak. Arról szól majd, „ami engem érdekel” - mondta a leendő blogról Szily. Vannak már konkrét elképzelései, de "minden nagyban alakulhat a jövőben, nyilván a blog némileg a Gawkerre fog hasonlítani, lesznek tehát médiás, popkulturális témák, nagyvárosi kultúra, szórakoztató politika, netes topikok".

Szily hangsúlyozta, hogy semmilyen megkötést nem kaptak, gyakorlatilag bármivel foglalkozhatnak, ami szerintük érdekes, a hangsúly „a kompromisszummentes szórakoztatáson” lesz.

A New York-i székhelyű Gawker Media jelenleg olyan ismert blogokat működtet, mint a Deadspin, a Gawker, a Gizmodo, az Io9, a Jalopnik, a Jezebel, a Kotaku vagy a Lifehacker.

Különös tendencia az 1%-os felajánlások terén
Különös tendencia az 1%-os felajánlások terén

Civil szervezetek sokaságának működése kerül veszélybe, mert az adózók fele nem rendelkezik az 1%-ról. Ennek a furcsa „közömbösségnek” az okát kutatjuk.

Hirdetés


Otthagyja az Indexet Szily László
  Másolat Önnek

APRÓHIRDETÉSEK
tovább az apronet.hu-ra »
HVG HIRDETÉSFELHŐ
Hirdetés
HIRDETÉS
HVG ONLINE CSOPORT HÍREI
híreink RSS csatornái »
Keresse az újságárusoknál!
Előfizetek a HVG-re Előfizetek a DHVG-re

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X