szerző:
hvg.hu

Ismeretlen gyanúsítottat keresnek a fővárosi rendőrök, a férfi augusztus 18-án megvert egy várandós nőt, aki a helyszínen elájult.

©

Súlyos testi sértéselkövetőjét keresi a rendőrség, aki a gyanú szerint 2012. augusztus 18-án 11 óra körüli időben egy XII. kerületi buszmegállóban arcon ütött egy várandós nőt, aki ennek következtében elesett, elvesztette az eszméletét és orvosi ellátásra szorult. A férfiról fantomkép készült.

Az elkövető egy 30-35 év körüli, körülbelül 175-180 cm magas, normál testalkatú férfi. Haja szőke színű, rövid. A bűncselekmény elkövetésekor fehér színű, hosszú ujjú tréning felsőt, valamint fehér színű, hosszú szárú tréning alsót viselt.
 
A Budapesti Rendőr-főkapitányság XII. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a bűncselekménnyel kapcsolatban érdemleges információkkal rendelkezik, vagy a képen látható személyt felismeri, az jelentkezzen.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!