szerző:
hvg.hu

Ismeretlen gyanúsítottat keresnek a fővárosi rendőrök, a férfi augusztus 18-án megvert egy várandós nőt, aki a helyszínen elájult.

©

Súlyos testi sértéselkövetőjét keresi a rendőrség, aki a gyanú szerint 2012. augusztus 18-án 11 óra körüli időben egy XII. kerületi buszmegállóban arcon ütött egy várandós nőt, aki ennek következtében elesett, elvesztette az eszméletét és orvosi ellátásra szorult. A férfiról fantomkép készült.

Az elkövető egy 30-35 év körüli, körülbelül 175-180 cm magas, normál testalkatú férfi. Haja szőke színű, rövid. A bűncselekmény elkövetésekor fehér színű, hosszú ujjú tréning felsőt, valamint fehér színű, hosszú szárú tréning alsót viselt.
 
A Budapesti Rendőr-főkapitányság XII. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a bűncselekménnyel kapcsolatban érdemleges információkkal rendelkezik, vagy a képen látható személyt felismeri, az jelentkezzen.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!