szerző:
hvg.hu
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Az autópályán sétáló kamionos párt vette fel a miniszterelnök az M1-en szombaton, amikor tájékozódni indult a helyszínre a katasztrófavédelem munkájáról.

Orbán Viktor maga vezette az autót, amikor meglátott a pálya szélén gyalogolva egy lányt és fiút, majd felvette őket és néhány kilométer után kitette őket a kamionjuknál – ez látható a kormányfő Facebook-oldalára kikerült alig három perces videón.

Az MTI egy órával korábban közölt több olyan képet is, melyen Orbán Pintér Sándor belügyminiszter társaságában látható, amint az M1 autópályán a tűzoltók, rendvédelmisek munkáját tekintik meg.  Vélhetően a videó az odaút során készült. (A videót itt is megtekintheti.)

A felvételen a magán csíkszeredainak mondó fiatalember arról beszél, ha tudta volna, hogy ilyen vihar vár rá a pályán, akkor el sem indult volna Budapestről Bécs irányába. Orbán kérdésére válaszolva pedig azt mondja, még erdélyiként sem látott ilyen vihart eddig és már két napja a hó fogságában van a kamionjuk.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!