szerző:
hvg.hu

Miután a Demokratikus Koalíció és a Fidesz is kizárt több lapot, illetve tévét a választási rendezvényéről, a hvg.hu nem tudósít a két párt választási rendezvényéről.

A Demokratikus Koalíció nem akkreditálta választási rendezvényére a köztévé, illetve a Hír Tv munkatársait, a Fidesz pedig visszavonta a 444.hu, a Magyar Narancs, valamint a Hír 24 regisztrációját. Szolidaritásból e szerkesztőségekkel, a hvg.hu (az index.hu-val, illetve az origo.hu-val és a Népszabadsággal közösen) nem tudósít e helyszínekről.

Beszámolunk arról, ami a televízión követhető, munkatársaink ott lesznek a két párt rendezvényeinek helyszíne előtt összegyűlt szimpatizánsok között, ám magáról a hivatalos eseményekről nem tudósítunk.

©

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!