szerző:
hvg.hu

Péntek délután összeverekedett két ember egy Váci úti lakásban, egyikük meghalt. A bűncselekménnyel összefüggésbe hozható Mészáros Zsoltot fotóval keresi a rendőrség.

©

A Budapesti Rendőr-főkapitányság eljárást indított emberölés bűntett elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen - olvasható a rendőrség honlapján.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint december 18-án 15 óra 31 perckor érkezett bejelentés a rendőrségre arról, hogy Budapesten a XIII., Váci úton egy társasházban az egyik lakásban az ott tartózkodó felek összeverekedtek, aminek következtében az egyik fél elhunyt.

A bűncselekménnyel összefüggésbe hozható Mészáros Zsolt 36 éves budapesti lakos, akiről fényképfelvétel áll rendelkezésre.
 
A Budapesti Rendőr-főkapitányság Életvédelmi Osztálya kéri, hogy aki a képen látható személyt felismeri, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban érdemi információval rendelkezik, hívja a 06-1/461-5170-es telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható +36-80-555-111 "Telefontanú" zöld számán (h-cs: 8-16, p: 8-13), vagy a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!