szerző:
hvg.hu

A Kőszegi Rendőrkapitányság a lakosság segítségét kéri egy 15 éves lány eltűnése ügyében. Hollósy Petra Ágnes december 26-i eltűnésekor fekete színű bőrdzsekit, ciklámen pulóvert és drapp, szőrmés csizmát viselt.

©

A Kőszegi Rendőrkapitányság körözési eljárást folytat Hollósy Petra Ágnes 15 éves szombathelyi lakos eltűnése miatt. A lány december 26-án kőszegi tartózkodási helyéről ismeretlen helyre távozott – olvasható a rendőrség honlapján.

A keresett fiatal 160-165 centiméter magas; vékony testalkatú; ovális arcú; haja hosszú, barna színű; szeme barna színű; szemüveget visel. Eltűnésekor fekete színű bőrdzsekit, ciklámen színű pulóvert és drapp színű, szőrmés csizmát viselt.

A Kőszegi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható fiatalkorú jelenlegi tartózkodási helyéről információval rendelkezik, hívja a 06/94/521-090-es telefonszámot, vagy névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a „Telefontanú” ingyenesen hívható 06/80/555-111-es zöld számán (hétfő-csütörtök: 8-16 óra között, péntek: 8-13 óra között), vagy a 107-es, 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén!

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!