szerző:
hvg.hu

A Facebookon folytatja a lejáratókampányt Zuschlag János, aki azt állítja, azért ült börtönben, hogy Puklinak és a többi fiatalnak jobb sora legyen.

Kedd este a kormányközeli körökbe került TV2 foglalkozott bővebben a tanárlázadás egyik emblematikus alakjának számító Pukli Istvánnal, a zuglói Teleki Blanka Gimnázium igazgatójával – a Tényekben a csalásért hat évig börtönben ülő Zuschlag János arra célozgatott, hogy amikor a csalások történtek, akkor arról a többi szekszárdi ifjú szocialista vezetőnek (így tehát Puklinak) is tudnia kellett.

Most ezt azzal sikerült tetéznie a Facebookon, hogy azt állította, azért ült hat évet, hogy "például Pukli meg a többi fiatal majdnem ingyen tudjon Fadd-Domborin táborozni, meg tudjon ifjúsági szervezetet alapítani".

És még annyit hozzáteszek: azért ültem 6 évet, hogy például Pukli meg a többi fiatal majdnem ingyen tudjon...

Közzétette: Janos Zuschlag – 2016. március 3.
Zuschlag János
©
Zuschlag az után bukkant fel kedden a Tényekben, hogy a TV2 hírigazgatójának a Fidesz-körüli figurákkal jó viszonyt ápoló Kökény-Szalai Vivient nevezték ki, márpedig Kökény-Szalai volt az, aki a 2014-es választási kampányban könyvet jelentetett meg Zuschlagról. Zuschlag akkor nyilatkozataival határozottan olyan benyomást keltett, mint aki a kampányban a szocialistáknak akar ártani. A TV2-es nyilatkozata után azt állította a Magyar Nemzetnek, hogy nem kapott pénzt a csatornától a nyilatkozatért, sőt azt állítja, nem is akarta befeketíteni a gimnáziumi igazgatót.

Zuschlag tévés szerepléséről Pukli István a következőt nyilatkozta: „Nem életszerű, hogy Zuschlag János egy reggel arra ébred, segítenie kell egy régi harcostársán, ezért bemegy a TV2-be, és a róla könyvet író jelenlegi hírigazgató, Szalai Vivien hathatós segítségével azt hazudja, mi barátok voltunk”.

Korábban csak azt vették elő Puklival kapcsolatban, hogy a kétezres évek közepén MSZP-s volt (erről itt nyilatkozott nekünk az igazgató).

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!