szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Szalai Vivien, az Andy Vajna-féle TV2 frissen kinevezett hírigazgatója együtt fotózkodik Rogán Cecíliával és Kaminsky Fannival, Orbán Viktor honlapjának szerkesztőjével, Habony Árpád volt feleségével. A fényképet Kaminsky nyilvános Facebook-oldalán találtuk.

A TV2 közleményben jelentette be, hogy Szalai Vivient, bulvárkönyvek szerzőjét, a Story magazin főszerkesztőjét nevezték ki az Andy Vajna által megvásárolt TV2 hírigazgatójának. Azurák Csaba, az eddigi hírfőnök egy esti napi háttérműsorral vigasztalódhat.

Szalai Vivien a Színes Bulvár Lap, majd új nevén Bors munkatársa volt 2003 és 2011 között, majd Ómolnár Miklós főszerkesztő áthozta a Story magazinhoz, hogy aztán Szalai 2014-ben a helyére ülhessen. Hírigazgatóként nincs releváns szakmai tapasztalata. Szalai írt könyvet luxusprostituáltakról, Stohl Andrásról, dubajozásról, megírta Zuschlag János történetét is – a Stohl-könyv két mondatáért a Budapesti Fegyház és Börtön Zrt. beperelte a szerzőt és a színészt, de végül a Fővárosi Ítélőtábla nem találta megalapozottnak a gyanút, és kártérítés helyett bocsánatkérésre kötelezte csak őket.

Barátnők - A jobb szélen Szalai Vivien, középen Kaminsky Fanni, a szelfit Rogán Cecília készíti
©

Egy ideig az tartotta lázban a kajakosnál szélesebb celebvilágot, hogy ő készíti fel a férjét, Kökény Roland olimpiai bajnokot a riói olimpiára.

Hogy lehet egy ilyen szakmai előélettel a megújuló TV2 hírigazgatójává válni?

A kinevezés körülményeiről nincsenek releváns információink, mindenesetre rengeteg közös fotó mellett Kaminsky Fanni nyilvános Facebook-oldalán találtunk egy fényképet, melyen Szalai együtt szelfizik Rogán Cecíliával, Rogán Antalnak, a miniszterelnökségi kabinetiroda vezetőjének a feleségével, illetve Kaminskyvel, Habony Árpád volt feleségével, Orbán Viktor Facebook-oldalának üzemeltetőjével, Orbán bizalmasával.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Beütött a hackertámadás, még a VPN-hez se férnek hozzá a Cyberpunk 2077 fejlesztői

Beütött a hackertámadás, még a VPN-hez se férnek hozzá a Cyberpunk 2077 fejlesztői

Itt a megújult plugin hibrid Mitsubishi Outlander

Itt a megújult plugin hibrid Mitsubishi Outlander

Elutasította a rendőrség az Orbán Viktor elleni feljelentést

Elutasította a rendőrség az Orbán Viktor elleni feljelentést