Bihari Ádám
Bihari Ádám

Ketten estek neki a vádlottnak, alig tudták megfékezni őket. A tárgyaláson történtekről készült felvételeket hamarosan megnézheti a hvg.hu-n.

Egy 20 évvel ezelőtti gyilkosság ügyét tárgyalták volna hétfőn a Fővárosi Törvényszék épületében. A 42 éves Matar Boulos Azizt azzal gyanúsítják, hogy 1996-ban brutálisan meggyilkolt egy hétéves kisfiút és az édesanyját. A bíróság ma először rendelte be a tárgyalásra tanúként a meggyilkolt gyerek édesapját, a nő férjét, valamint a kisfiú nővérét, aki a gyilkosság idején végig a felső szinten bújkált, hogy meg ne találja a gyilkos.

©

A tárgyalás előtt az apa már a bejáratnál megpróbálta leköpni a vádlottat, amikor pedig a bíró ahhoz intézett kérdést, hirtelen nekiesett. Ekkor a meggyilkolt kisfiú fiútestvére a vádlott mögött felugrott, és szintén ütni kezdte ököllel a brutális kettősgyilkosság vádlottját.

©
©

Az apró teremben csak egyetlen BV-s volt, aki azonnal megpróbált közbelépni, de az apa és a rokon csak nehezen hátrált meg. A fiatal rokon kifelé még betörte a tárgyalóterem üvegajtójának ablakait is, úgy tudjuk, ellene büntetőeljárás indult. A bíró a tárgyalást a körülmények miatt elhalasztotta, mert a vádlott biztonságát nem tudták szavatolni.

©