szerző:
hvg.hu

Nincs kommentár a Fidesz részéről a Momentum Mozgalom sikeréről, és persze a szervezetről magáról sem. Kósa Lajos szerint az ellenzék a hibás, amely hátraarcával mindenkit átvert.

Kósa Lajos szerint a népszavazási kezdeményezéshez szükséges kellő számú aláírás leadása után egyértelműen a fővárosnál pattog a labda. A Fidesz frakcióvezetője emlékeztet, hogy a közgyűlés döntött az olimpiai pályázatról, nem a kormány vagy a Fidesz.

"Az ellenzék megmagyarázhatatlan hátraarcával mindenesetre mindenkit átvert: a fővárost, az embereket és az olimpiai bizottságot" – mondta a hvg.hu-nak a frakcióvezető.

Kósa Lajos az aláírások meglepően magas számát sem akarta kommentálni. A Fidesz frakcióvezetője ezzel példásan hozta a visegrádi frakcióülésen elhangzott miniszterelnöki utasítást és a fővárosra tolta a reagálás felelősségét.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!