szerző:
hvg.hu

A nemzet biztonságpolitikai szakértője szerint azonban aggodalomra semmi ok, mert az illető mindent azonnal bevallott Orbán Viktornak.

Nógrádi György Dombóváron osztotta meg nézeteit a Globális erőviszonyok a XXI. században című előadásában Dombóváron tíz nappal ezelőtt. A 444.hu szúrta ki, hogy Nógrádi előadása egy pontján elég meglepő állítással rukkolt elő. Szerinte ugyanis "az amerikai nagykövetség bekérette a Fidesz egyik legmagasabb vezetőjét, hogy vállalja el, hogy miniszterelnök lesz. Az illető azonnal elment a miniszterelnökhöz, és elmondta az egészet."

Egyelőre azonban nem tudni pontosan melyik Fidesz-elöljáróról hallotta ezt az információt Nógrádi.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!