szerző:
hvg.hu
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Az elmúlt hét év eredményeinek megvédése a fő téma a Somogy megyei Kötcsén, szombaton rendezendő Polgári Pikniken - mondta Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere a találkozót megelőzően újságíróknak.

A Polgári Magyarországért Alapítvány rendezvényének helyet adó Dobozy kúria előtt a miniszter, egyben az alapítvány elnöke azt mondta: a találkozó fő üzenete, hogy "mi az, amit hét év kormányzás után meg kell védenünk, hogy továbbra is sikeresek tudjunk lenni". Arról fognak beszélni, hogy mi a küzdelem tétje, például Brüsszellel, valamint arról, egy gyarapodó országban élhessenek a magyarok - tette hozzá az MTI beszámolója szerint.

A miniszter két könyvvel a kezében érkezett: Jókai Anna Átváltozások című művét, és egy, a kormány családpolitikájának eredményeit bemutató kiadványt mutatja majd be a találkozó résztvevőinek.

Schmidt Mária érkezik
©
Kubatov már eszik
©
Kerényi Imre virágot is hozott
©
Kövér László az üldözött keresztények javára adakozik Kötcsén
©
Fekete György utoljára érkezett az MMA elnökeként Kötcsére
©
Parragh László és Matolcsynak dolgozó felesége sem hiányzott Kötcséről
©
Dj Jezsi, alias Jeszenszky Zsolt ezt a Trump-cipőt választotta Kötcsére
©
Deutsch Tamás és L. Simon László eltérő öltözködési útmutatók kapott Kötcsére
©
Rogán Antal érkezik feleségével, Cecíliával, aki még süteményt is hozott Kötcsére
©
Szájer József a legújabb brüsszeli divat szerint érkezett Kötcsére
©
Lánczi András, a Corvinus rektora, a Századvég alapítója, Orbán személyes tanácsadója sem hiányzott Kötcséről
©

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!