szerző:
hvg.hu

Újabb súlyos eset az 1-es villamos vonalán, ezúttal a Kőbányai úti villamosmegállóban videóztak le zavart állapotban fekvő fiatalokat.

Csütörtökön töltötték fel a Facebookra azt a videó, amelyet a leírás szerint az 1-es villamos vonalán, a Kőbányai úti megállónál vettek fel.

A felvételen négy földön fekvő fiatalember látható, akik közül van, amelyik ordít, van, amelyiknek végtagjai rángatóznak. Mellettük három ember áll, és tanácstalanul próbálnak segíteni.

Az utóbbi hetekben egymást követték az 1-es villamos vonalán a kábítószert használó fiatalokhoz köthető esetek, a Stadionok metrómegállónál illetve a Népligetnél gyakran zavart, agresszív vagy földön fetrengő fiatalokkal találkozni, augusztus 20-án 18 fiatalt vittek kórházba egy újfajta drog okozta tünetek miatt. Utána megerősített rendőri jelenlét volt az 1-es villamos vonalán, a rendőrség rendszeresen razziázik. A droghasználók egy része a Hős utcában lakott, az őket herbállal ellátó dílert el is fogták a rendőrök.

Megkerestük a mentőket és a rendőrséget is, hogy megtudjuk, kellett-e intézkedniük csütörtökön, és kábítószerhasználat üthette-e ki a megállóban látott fiatalokat. Amint megérkezik a válaszuk, a cikkünket frissítjük.

18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!