szerző:
HVG
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Újabb paksi ingatlanforgalmazó céget alapított az az üzleti kör, amely több ponton is kapcsolódik Orbán Viktor kormányfő feleségének családjához.

Az Atomlog Kft. székhelye ugyanaz a paksi cím, ahol a Gesztenyés lakóparkot építő EPI Első Paksi Ingatlanfejlesztő Kft. is található. Pakson már most is nagy a kereslet az ingatlanok iránt.

Az Atomlognak több tulajdonosa is van, közük egyharmad-egyharmad arányban az Amalfi Hungária Kft., valamint a budapesti Thales Procurator Vagyonkezelő Kft. (Az Amalfi most nyerte el a paksi városközpont köztereinek felújítását 89 millió forintért.) Ugyanez a kör ugyanezen a címen hozta létre egy évvel ezelőtt az Atompark Kft.-t, szintén ingatlanforgalmazásra.

A Gesztenyés lakópark ingatlanjait Budapestről értékesítik, abból a Centrál-Ing Ingatlanirodából, amelynek cégcsoportjában Lévai Anikó testvérének, Gizellának az élettársa, Ökrös Imre is tulajdonos.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!