szerző:
hvg.hu

Díjat kapott Varga Mihály nemzetgazdasági minisztertől a magyar csokivállalkozás, a chocoMe Kft.

Csütörtökön adta át Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter a „Díj a sikeres vállalkozásokért” díjakat, „A hónap kis- és középvállalkozása” díjat pedig a chocoMe Kft. tulajdonosaként Mészáros Gábor vehette át. A vállalatnak ez volt a 13. nagy elismerése 3 év alatt, többek között a londoni Great Taste Awardson is két csillagot kapott.

"A chocoMe sikerének titka talán a bátorság mellett a kitartásban és a napi 14–16 órai munkában keresendő" - mondta el Mészáros Gábor a díj átvételekor. "A chocoMe termékei ma már 14 országban elérhetőek, de még most sem szabad hátradőlni:  hamarosan indul az amerikai gyártás, most pedig a keleti nyitásban gondolkozunk, reményeim szerint hamarosan a távol-keleti országokban is kaphatóak lesznek termékeink” – tette hozzá.

A chocoMe személyre szabott, egyedileg tervezett csokoládékat gyárt, itt olvashat róla többet!

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!