szerző:
hvg.hu

A sztár Debrecenben lépett fel a hétvégén, utána Budapesten szórakozott.

Szombat este lépett fel a debreceni Campus Fesztiválon az amerikai hip-hop és R&B énekes-dalszerző-producer Akon, aki ez után Budapestre érkezett, a 24.hu szerint egy reklámforgatásra.

A fővárosi időtöltéséről azonban egy videó is készült, amit a We Love Budapest szúrt ki.

A videóban a sztár egy lehajtható tetejű fehér Bentley Continentallal furikázik a Széchenyi (volt Roosevelt) tér és a Clark Ádám tér között, majd a Lánchíd melletti Hotel Clark tetőteraszán lévő, nemrég megnyílt Leo bárban szórakozik.

A videóban Akon többekkel pezsgőzik, bár nem úgy tűnik, mint aki nagyon élvezi a társaságot, inkább zenét hallgat és a telefonját nyomkodja. Végül megint beszállnak a kocsiba és elhajtanak.

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gifeket, videókat.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!